BACK TO
TOP
Θεσμικά

Έως 31 Μαρτίου τελικά υποβολή αιτημάτων για μετάκληση εργατών

Με Κοινή Υπουργική Απόφαση, που δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, παρατείνεται ο καθορισμός του ανώτατου αριθμού αδειών διαμονής για εργασία πολιτών τρίτων χωρών, όπως παρατάθηκε με την υπ' αρ. 4877/7.1.2023 κοινή υπουργική απόφαση ως τις 31 Μαρτίου 2023.

φρα-3_2

684
0

Η παράταση δίνεται έως τέλη Μαρτίου, έτσι ώστε να μπορέσουν να υποβληθούν αιτήματα μετάκλησης εργατών γης έως ότου υπογραφεί οριστικά η νέα ΚΥΑ διάρκειας δύο ετών, με την οποία θα καθορίζονται τα νέα όρια εργατών γης που θα μπορούν να μετακληθούν ανά περιφερειακή ενότητα.

Νωρίτερα το Agronews έγραφε:

Παρατείνεται η προθεσμία ισχύος της ΚΥΑ 5269/139 - 5.02.2021, με την οποία καθορίζεται ο ανώτατος αριθμός αδειών διαμονής για εργασία πολιτών τρίτων χωρών για τα έτη 2021 και 2022, με τροποποιητική απόφαση η οποία επίκειται να υπογραφεί και άμεσα να δημοσιευθεί, όπως ενημερώνει η ΕΘΕΑΣ.

Σύμφωνα με την ΕΘΕΑΣ, θα δοθεί παράταση έως 28 Φεβρουαρίου, έτσι ώστε να μπορέσουν να υποβληθούν αιτήματα μετάκλησης εργατών γης μέχρι να υπογραφεί οριστικά η νέα ΚΥΑ διάρκειας δύο ετών, με την οποία θα καθορίζονται τα νέα όρια εργατών γης που θα μπορούν να μετακληθούν ανά περιφερειακή ενότητα.

Αγρότες οι οποίοι επιθυμούν να υποβάλλουν αιτήματα θα έχουν περιθώριο μέχρι το τέλος του τρέχοντα μήνα μέχρι να ισχύσει η νέα ΚΥΑ.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

Ροή Ειδήσεων

Ροή Ειδήσεων Προγράμματα Πληρωμές