Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Αγροτουρισμός

Με σημαντική διάκριση ξεκινά το 2019 για την bluegr Hotels & Resorts

Με μια σημαντική διάκριση ξεκινά το 2019 για την bluegr Hotels & Resorts, που αξιολογήθηκε ως Recognized for Excellence 4 αστέρων από το Διεθνές Πρόγραμμα Πιστοποίησης EFQM Levels of Excellence.

bluegr05

4
0

Στην εκδήλωση της Ελληνικής Εταιρείας Διοίκησης Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ), που πραγματοποιήθηκε, ο ξενοδοχειακός όμιλος αξιολογήθηκε με τέσσερα αστέρια στο μοντέλο αριστείας του EFQM. Το βραβείο παρέλαβε εκ μέρους της bluegr Hotels & Resorts ο κύριος Βασίλης Μπάρμπας, ΙΤ Μanager του ομίλου, από τους κ.κ. Γρηγόρη Ταπεινό, Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΕΔΕ, Gianluca Mulè Chief Operating Officer EFQM και Αναστάσιο Ροδόπουλο Γενικό Διευθυντή της ΕΕΔΕ.Δημιούργημα της κυρίας Τζίνας Μαμιδάκη, Διευθύνουσας Συμβούλου του ομίλου, η bluegr Hotels & Resorts αποτέλεσε την υλοποίηση του οράματος της ίδρυσής της για μια εταιρεία πρότυπο για τις επόμενες γενιές. Με ξενοδοχεία σε Κρήτη, Αθήνα και Ρόδο ο όμιλος θέλησε να διαφοροποιήσει το ύφος των πολυτελών διακοπών εισάγοντας τον επισκέπτη σε ένα νέο πλαίσιο απόλαυσης που στηρίζεται στους τρεις πυλώνες του ποιοτικού τουρισμού: μοναδικές τοποθεσίες, εξαιρετικές υπηρεσίες, αυθεντικές εμπειρίες, και δημιουργώντας ξενοδοχειακές μονάδες απόλυτους εκφραστές αυτών.
Πιστή στη δέσμευσή της για την ανάδειξη της σημασίας του ποιοτικού τουρισμού και με την πεποίθηση ότι η φιλοξενία οφείλει να προσβλέπει στην αριστεία, η bluegr Hotels & Resorts υιοθέτησε το Μοντέλο Επιχειρηματικής Αριστείας (EFQM) και το 2016 τιμήθηκε με τη διάκριση Committed to Excellence 2 αστέρων, την οποία διατήρησε μέχρι και φέτος που πιστοποιήθηκε ως Recognized for Excellence 4 αστέρων.

Στο πλαίσιο της απονομής o κύριος Μπάρμπας δήλωσε: “Η συγκεκριμένη διάκριση ήρθε μέσα από ομαδική δουλειά, ενώ θα πρέπει να σημειώσουμε ότι δεν θα βρισκόμασταν εδώ χωρίς μια σταθερή, δυνατή και ξεκάθαρη ηγεσία να μας κατευθύνει. Στόχος μας να ανεβούμε στο βάθρο σε δύο χρόνια αντί τρία για το επόμενο επίπεδο των 5 αστεριών.”Η bluegr Hotels & Resorts διαθέτει πέντε ξενοδοχειακές μονάδες σε Κρήτη, Αθήνα και Ρόδο. Οι άρτιες εγκαταστάσεις και οι μοναδικές τοποθεσίες, σε συνδυασμό με την άψογη εξυπηρέτηση και την άριστη φιλοξενία συνθέτουν τη βάση της φιλοσοφίας του ομίλου, τα ξενοδοχεία του οποίου μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες κάθε είδους επισκέπτη, με την πληρότητά τους να ξεπερνά το 90%.
Το Minos Beach art hotel αποτελεί μέλος της αλυσίδας The Small Luxury Hotels of the World, το Minos Palace hotel & suites ένα 360° sea-view resort, το Candia Park village είναι αφιερωμένο στη δημιουργία των ιδανικών οικογενειακών διακοπών, το Life Gallery athens αποτελεί ένα καταφύγιο ηρεμίας και το Miramare suites & villas λειτουργεί ως μέλος των Sunprime Hotels.

Πηγή:protothema.gr

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία