BACK TO
TOP

Αγροτουρισμός

λιμνη_αγραφα

Οι ασύγκριτης ομορφιάς εικόνες που αντικρίζει όποιος επισκεφτεί τα ανατολικά Άγραφα και τη Λίμνη Πλαστήρα κρύβουν μικρά και μεγάλα μυστικά. Πίσω από κάθε μαγευτικό τοπίο και τοποθεσία, μικρές μα σημαντικές ιστορίες συνθέτουν ένα ιδιαίτερα γοητευτικό σύνολο που αξίζει κανείς να γνωρίσει. Η ανοιξιάτικη εξόρμηση μας στην περιοχή μας χάρισε συναρπαστικές εμπειρίες και πολύτιμες γνώσεις.

11-2

Μια σπάνια εμπειρία για «αιθεροβάμονες και νεφεληγερέτες» προσφέρει το Airbnb: το αποκαλούν «Tiny House in Drimnin» και είναι ένα αλουμινένιο ζέπελιν στο Ντρίμνιν της Σκωτίας, δημιούργημα του αρχιτεκτονικού γραφείου Roderick James Architects, με θέα στα Χάιλαντς που κόβει την ανάσα.

palaios_panteleimonas_2-1-389x600

Παραδοσιακός οικισμός, χτισμένος στις παρυφές του Κάτω Oλύμπου (υψόμετρο 440), ο Παλαιός Παντελεήμονας προσφέρει υπέροχη θέα στον Θερμαϊκό και την όμορφη ακτογραμμή της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας, σε μια περιοχή ιδιαίτερου φυσικού κάλλους

haanity

Απολαύστε μια ξεχωριστή πτήση πάνω από ένα παραδεισένιο ακρωτήρι. Πετάμε πάνω από τη χερσόνησο Παξιμάδα Καρύστου, η οποία αποτελεί έναν επίγειο παράδεισο. Βρίσκεται Νοτιοδυτικά της πόλης της Καρύστου.

marmaketo-600x265

Το εδαφικό ανάγλυφο της περιοχής του Οροπεδίου Λασιθίου συντίθεται από μια μεγάλη πεδινή καλλιεργήσιμη έκταση, δεκάδες κορυφές τριγύρω (το υψόμετρό τους κυμαίνεται από 1.163 έως 2.148, στο Σπαθί Μαδάρας, την ψηλότερη κορυφή της Δίκτης), μικρές εύφορες κοιλάδες και ορεινές διαβάσεις.

download_30

Η Ελβετία, η Νορβηγία και η Ισλανδία καταλαμβάνουν τις πρώτες τρεις θέσεις ανάμεσα στις πιο ακριβές χώρες του πλανήτη, σύμφωνα με την κατάταξη του περιοδικού CEOWORLD Magazine, που πραγματοποίησε έρευνα ανάμεσα σε 132 χώρες, υπολογίζοντας το κόστος ζωής, τις τιμές των ενοικίων, τα ψώνια, τα εστιατόρια και την αγοραστική δύναμη των πολιτών.

2017-10-02_1003_189502718_y_2x

Συνδυάζοντας την παραδοσιακή αγροτική αρχιτεκτονική με μοντέρνα κατασκευή και πολυτέλεια, καθεμία από τις πέντε κατοικίες έχει ιδιωτικό κήπο και μεγάλη βεράντα με υπέροχη θέα στο αγρόκτημα και τα γύρω βουνά.

issh7sny

Πόλη χτισμένη σε πλαγιά του όρους Άσκιου (Σινιάτσικου), πάνω από την κοιλάδα του Aλιάκμονα (υψόμετρο 920), η Σιάτιστα διαφυλάσσει σε μεγάλο βαθμό το παραδοσιακό χρώμα της.

1382832_1_nepal_everest_spirakis_locoego__-6-

Ο Γιώργος Σπυράκης, αρχηγός της ορειβατικής αποστολής του Ελληνικού Ορειβατικού Συλλόγου Αχαρνών, μιλάει  για την εμπειρία του στο βασίλειο των αιθέρων, με φόντο την πιο ψηλή οροσειρά του πλανήτη.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία