BACK TO
TOP
Αγροτουρισμός

Τα πιο σουρεαλιστικά αξιοθέατα στη μέση του πουθενά

Βρίσκονται στη μέση του πουθενά, και είναι τόσο απόκοσμα που μοιάζουν ψεύτικα. Ρίξτε μια ματιά και δείτε μερικά από τα σουρεαλιστικά τοπία του πλανήτη μας. Πού ξέρετε, μπορεί και να αποφασίσετε πως αξίζει να τα δείτε μια μέρα από κοντά.

irlandia

94
0

Τα επιπλέοντα νησιά των Ούρος – Λίμνη Τιτικάκα, Περού
Η φυλή των Ούρος έχει διατηρήσει το στυλ ζωής τους εδώ και εκατοντάδες χρόνια. Ζουν σε ένα περιορισμένο μέρος της πλωτής λίμνης με το μεγαλύτερο υψόμετρο στον κόσμο. Πρόσφατα, ο τουρισμός αποτελεί πλέον σημαντική πηγή εσόδων για τη μοναδική αυτή φυλή. 


Μαγεμένο Πηγάδι - Βραζιλία
Βρίσκεται μέσα στο Εθνικό Πάρκο Τσαπάντα Ντιαμαντίνα και τα νερά του είναι τόσο διάφανα που ο επισκέπτης μπορεί να δει με άνεση μέχρι τον πάτο. Βρίσκεται μέσα σε μια σπηλιά από δολομίτη όπου και ζουν γατόψαρα τα οποία είναι τυφλά. 


Γκάινστοουνς – Έλμπερτον, Τζόρτζια
Τα ονομάζουν και τα Αμερικανικά Στόουνχετζ και βρίσκονται σε ένα ερημικό λόφο της μικρής πόλης Έλμπερτον στην Τζόρτζια. Σε κάθε πλευρά βρίσκεται χαραγμένη σε τέσσερεις αρχαίες γλώσσες η φράση "Ας είναι το δημιούργημα αυτό εκείνο που θα σας οδηγήσει στην Εποχή της Λογικής". Και σαν να μην έφτανε αυτό, υπάρχουν κρυπτογραφημένες οδηγίες για να αναστηθεί η κοινωνία μετά την ημέρα της Αποκάλυψης, σε οκτώ γλώσσες. 


Λίμνη Βαϊκάλη - Ρωσία
Τα φυσικά γλυπτά από πάγο της ρωσικής λίμνης προσφέρουν ένα θέαμα μοναδικό στον κόσμο. Οι όγκοι πάγου δημιουργούνται εξαιτίας των ακραίων καιρικών φαινομένων που επικρατούν στην περιοχή και αποτελούν το 20 τοις εκατό του παγκόσμιου αποθέματος νερού. 


Σπήλαιο Σον Ντουνγκ – Βιετνάμ
Πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα σπήλαια στον κόσμο από όπου κυλάει ποτάμι και υπάρχει και ζούγκλα. Ανακαλύφθηκε μόλις το 2009 αλλά εικάζεται ότι δημιουργήθηκε 2 με 5 εκατομμύρια πριν. 


Σπήλαια πάγου Μέντενχολ – Αλάσκα
Θεωρούνται από τα πιο εντυπωσιακά αξιοθέατα στον κόσμο και όχι άδικα. Τα Σπήλαια Πάγου βρίσκονται μέσα σε έναν παγετώνα και είναι προσβάσιμα μόνο με καγιάκ και αναρρίχηση. 



Πηγή:msn.com

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία