Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Αγροτουρισμός

Γνωριμία με τα βιολογικά στο Bioporos Organic Farm

Το Bioporos Organic Farm είναι ένα αγρόκτημα που απλώνεται σε έναν επιβλητικό ελαιώνα, 70 στρεμμάτων, στο νοτιοδυτικό τμήμα της Κέρκυρας. Σε μια μοναδική τοποθεσία δίπλα στη Λιμνοθάλασσα της Λίμνης Κορησίων, η οποία είναι παρθένα καθώς προστατεύεται από το Natura 2000.

6e3477328f2c2ab7d8200a2de54c4918

152
0

Στο βιολογικό αγρόκτημα Bioporos προσφέρουν υπηρεσίες οικοτουρισμού υψηλού επιπέδου. Καλλιεργούν ελαιόδεντρα, εποχιακά φρούτα και λαχανικά επίσης υπάρχει μια μικρή μονάδα μελισσοκομίας, καθώς φροντίζουν ένα κοπάδι από πρόβατα, ένα άλογο, ένα γάιδαρο και πολλά πτηνά. Η αγάπη τους για τη φύση και το περιβάλλον τους οδηγούν στην ανάπτυξη ήπιων και φυσικών μορφών γεωργίας χωρίς τη χρήση βιομηχανικών λιπασμάτων, φυτοφαρμάκων ή ζιζανιοκτόνων. Δημιουργήσανε έναν μικρό παράδεισο για όλους να χαλαρώσουν και να εξοικειωθούν με τη φυσική ομορφιά της Κέρκυρας.

Ζήστε την τοπική κουζίνα

Σε ένα ζεστό και φιλόξενο περιβάλλον κοντά στη λίμνη Κορισσίων θα βρείτε το βιολογικό εστιατόριο είναι ένα οργανικό εστιατόριο στην Κέρκυρα, όπου παρασκευάζεται κάθε γεύμα με φρέσκα λαχανικά και ζώα βιολογικής καλλιέργειας, τα οποία τροφοδοτούνται ελεύθερα στην ύπαιθρο. Θα δοκιμάσετε φρέσκα εγχώρια αυγά, που συλλέγονται λίγες ώρες νωρίτερα τις μαρμελάδες και τους χυμούς, φτιαγμένα από φρούτα του αγροκτήματος.

Όσον αφορά το μεσημεριανό γεύμα και το δείπνο, αποτελείται από μια ποικιλία πιάτων που παρασκευάζονται με βάση παραδοσιακές συνταγές από την Ελλάδα και την Κέρκυρα χρησιμοποιώντας τις τεχνικές και τις μεθόδους που χρησιμοποιούν οι πρόσφατοι πρόγονοί μας. Το γεγονός ότι χρησιμοποιούμε κυρίως προϊόντα που αναπτύσσονται και ζουν στο αγρόκτημα δεν επιτρέπει να έχουνε έναν τυπικό κατάλογο μενού. 


Αγροτουριστικές  Δραστηριότητες

Στο αγρόκτημα σας δίνεται ευκαιρία να απολαύσετε πολλές εσωτερικές και εξωτερικές δραστηριότητες που σχετίζονται με την παραδοσιακή αγροτική ζωή σε μια εκπαιδευτική και χαλαρωτική άποψη. Αν θέλετε ποτέ να μάθετε πώς παράγονται και κατασκευάζονται καθημερινά προϊόντα και τρόφιμα ή θέλετε να απολαύσετε τη φύση και να ταξιδέψετε διανοητικά μέσα στο χρόνο, το Bioporos Organic Farm είναι το μέρος που αναζητούσατε!

Μαθήματα μαγειρικής, εκμάθηση σαπωνοποίησης και καλλυντικών , Συμμετοχή σε αγροτικές δραστηριότητες, πεζοπορία στη λίμνη Κορισσίων, star observation, παρατήρηση πουλιών στην λίμνη Κορισσίων για τους λάτρεις των πουλιών να παρατηρούν μερικά από τα ομορφότερα πουλιά όπως γεράκια, αετοί, πάπιες, ερωδιούς και ακόμη και φλαμίνγκο και αν βρεθείτε κατά τη διάρκεια της μεταναστευτικής περιόδου θα δείτε πολλά διαφορετικά είδη που περνούν καθώς η λιμνοθάλασσα είναι μια κοινή στάση κατά τη διάρκεια του μεγάλου ταξιδιού τους.Διαμονή

Δύο όμορφα και άνετα διώροφα σπίτια χτισμένα και διακοσμημένα ώστε να ταιριάζουν στην αγροτική και παραδοσιακή φιλοσοφία του αγροκτήματος και της γενικής περιοχής. Τα προσεκτικά επιλεγμένα ξύλινα έπιπλα δίνουν μια εξαιρετική παραδοσιακή διακοσμητική προσέγγιση στα σπίτια, έτοιμα να φιλοξενήσουν μέχρι 5 επισκέπτες το καθένα.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά για τον Bioporos Organic Farm επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: www.bioporos.gr

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία