BACK TO
TOP
Αγροτουρισμός

Ένας παράδεισος σε μικρή απόσταση από την πόλη

Ο ξενώνας "Ελαιώνας" είναι ένα μικρό ξενοδοχείο με οικολογική συνείδηση βραβευμένο με Green Key. Βρίσκεται πάνω σε ένα λόφο, περιτριγυρισμένο από έναν ελαιώνα, δύο βήματα από τη θάλασσα

ελεαιωνας_φαγητο

3
0

Ο ελαιώνας στις Ροβιές βρίσκεται στη βορειοδυτική Εύβοια, σε απόσταση 3 ωρών με αυτοκίνητο από την Αθήνα και 4 από τη Θεσσαλονίκη. Είναι ένας προσιτός παράδεισος με οικονομικές τιμές.
Η φύση είναι παρθένα, ασφαλής και προσβάσιμη. Μπορείς να περπατήσεις στο βουνό και να χαρείς τα πουλιά, τα βότανα, τον καθαρό αέρα. Μπορείς να περπατήσεις στην παραλία και να απολαύσεις τους ήχους της σιγής, τη μυρωδιά της αλμύρας και του πεύκου.

Ο ελαιώνας είναι προφυλαγμένος από το βοριά, ανοικτός στις αύρες του Ευβοϊκού κόλπου, έχει το κατάλληλο έδαφος, παράγει άριστης ποιότητας βρώσιμες ελιές .Το κτήμα είναι ενταγμένο σε βιολογική γεωργία πιστοποιημένο από τη ΒΙΟ ΕΛΛΑΣ. Δεν υπάρχουν ρυπογόνα εργοστάσια σε κοντινή απόσταση και δεν περνούν δρόμοι μέσα από το κτήμα. Δεν υπάρχουν λοιπόν καυσαέρια και η ησυχία είναι ανακουφιστική. Οι ήχοι της φύσης είναι αισθητοί.

Διαμονή

Δωμάτια ευρύχωρα με διακριτική διακόσμηση και δικό τους μπαλκόνι η κήπο με θέα στο μαγευτικό ηλιοβασίλεμα και το ήρεμο τοπίο.

Δραστηριότητες

Τα παιδιά έχουν την ευκαιρία να εξερευνήσουν τη φύση μακριά από αυτοκίνητα, να δημιουργήσουν παιχνίδια και κατασκευές με τη φαντασία τους, να κάνουν ποδήλατο, να κολυμπήσουν στη θάλασσα, να παίξουν ήσυχα στο playroom με επιτραπέζια παιχνίδια, να δανειστούν βιβλία από τη βιβλιοθήκη, να ανέβουν στο τρακτέρ.

Έχουν σηματοδοτημένα μονοπάτια για να απολαύσετε τη βιοποικιλότητα (πεταλούδες, πουλιά, αγριολούλουδα...) και τη θέα.
Μπορείτε να κάνετε ποδηλασία , πεζοπορία, yoga να παρακολουθήσετε σεμινάρια για τα μαθήματα μαγειρικής, γευσιγνωσία ελαιολάδου, βιολογική καλλιέργεια ελιάς, κατασκευή χειροποίητου χαρτιού, υφαντική με κουρέλια. Να ασχοληθείτε και με τα hobby σας όπως για παράδειγμα ζωγραφική, φωτογραφία, bird watching, υπάρχει μικρό γήπεδο ποδοσφαίρου, τραπέζι ping pong, ξύλινο ποδοσφαιράκι και μια αίθουσα με επιτραπέζια παιχνίδια.

Φαγητό

Το πρωινό σερβίρεται στο αίθριο ή κάτω από τις ελιές.
Απολαύστε ένα ποτό ή ένα καφέ οποιαδήποτε ώρα της ημέρας και χαλαρώστε κοιτώντας τη θέα, περιλαμβάνει ψωμιά ζυμωμένα , σπιτικές μαρμελάδες, αυγά από το κοτέτσι, ελιές από το κτήμα, φρέσκο χυμό φρούτων, ροφήματα. Είναι υγιεινό και χορτοφαγικό.Το φαγητό είναι σπιτικό χρησιμοποιώντας το λάδι και τα μυρωδικά από τον κήπο.


Στον ξενώνα μπορείτε να αγοράσετε ελιές και λάδι παραγωγής τους, αυγά κότας ή πάπιας, μπλούζες με το σήμα τους ζωγραφισμένες με το χέρι, κουρελούδες υφασμένες στον αργαλειό.

 
*
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον ξενώνα <<Ελαιώνας>> επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: www.eleonashotel.com

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία