BACK TO
TOP
Αγροτουρισμός

Ένα υπέροχο μικρό ξενοδοχείο στη φύση

Ένα γοητευτικό ξενοδοχείο που βρίσκεται στην αγροτική ελληνική εξοχή, κοντά στο παραδοσιακό κρητικό χωριό Αβδού, βρίσκεται το ρομαντικό Country Hotel Velani.

double-room-with-private_2

150
0

Τη στιγμή που φτάνετε στην πλαγιά του λόφου του ξενοδοχείου, αμέσως θα ζήσετε την ηρεμία του σκηνικού και την εκπληκτική πανοραμική θέα. Κάτω από το ξενοδοχείο εκτείνεται η κοιλάδα Λαγκάδα. 

Η κατασκευή του εξοχικού ξενοδοχείου ήταν ειδικά σχεδιασμένη για να είναι συμπαθητική με το τοπίο, χτισμένο με τοπική πέτρα που συλλέγεται από τη γη που βρίσκεται, προσδίδοντάς του μια ισχυρή και φυσική εμφάνιση. Το ξενοδοχείο διαθέτει ένα νεοκλασικό στιλ που δημιουργεί μια ρομαντική ατμόσφαιρα για τις μακριές καλοκαιρινές νύχτες. Στο κτήμα μπορούν να βρεθούν πολλά προστατευμένα δέντρα και λουλούδια, συμπεριλαμβανομένων διαφορετικών τύπων ορχιδέων.

Διαμονή

Το ξενοδοχείο διαθέτει 12 δωμάτια που ομαδοποιούνται σε 2 μπανγκαλόου που φιλοξενούν 6 δωμάτια. Τα μπανγκαλόου βρίσκονται σε μικρή απόσταση από τις κύριες δραστηριότητες για να εξασφαλιστεί η ηρεμία και η γαλήνη. Τα δωμάτια του ξενοδοχείου είναι μεγάλα και άνετα και όλα έχουν εκπληκτική θέα στην κοιλάδα.Το Country Hotel διαθέτει μεγάλη πισίνα υπερχείλισης με ξεχωριστή παιδική πισίνα. Χαλαρώστε στην ηλιόλουστη βεράντα απολαμβάνοντας την εκπληκτική θέα.

Δραστηριότητες

Το Country Hotel Velani οργανώνει διάφορες συναρπαστικές δραστηριότητες στη φύση. Όλες αυτές οι δραστηριότητες οργανώνονται στο χώρο ή γύρω από το ξενοδοχείο στην Κρήτη.Στο ξενοδοχείο είναι δυνατόν να εγγραφείτε για διάφορες δραστηριότητες όπως:

-Καθημερινές υπαίθριες συνεδρίες Vinyasa Yoga ή Yin Yoga.
-Δωρεάν δρομολόγια για πεζοπορία και ποδηλασία
-Εβδομαδιαία πεζοπορία με τα πόδια ή το άλογο.
-Παραπέντε για έμπειρους πιλότους.
-Μαθήματα μαγειρικής για ομάδες.
-Παρατήρηση πουλιών.
-Σουηδικό μασάζ, βαθύ ιστό ή ταϊλανδέζικο μασάζ που συνδυάζεται με αρωματοθεραπεία ή περιποίηση σώματος.
-Διαθέτει επαγγελματικό ιππικό κέντρο στο χώρο του ξενοδοχείου. Διοργάνωση εκδρομών ιππασίας, hacks και μαθήματα για αναβάτες όλων των επιπέδων.
-Ένα γήπεδο γκολφ 18 οπών βρίσκεται σε απόσταση 7χλμ. Από το ξενοδοχείο.
Υπάρχουν διάφορα θαλάσσια σπορ κατά μήκος της ακτής.
-Επισκεφτείτε τους κήπους λαχανικών και φρούτων και δείτε πώς καλλιεργούνται ή ακόμα και βοηθούν στη συλλογή προϊόντων για την κουζίνα.

Φαγητό

Υπάρχει εστιατόριο που διαθέτει τα δικά του φυτά, βότανα και οπωροφόρα δέντρα που  προσφέρουν καθημερινά νέα εποχιακά υλικά. Αυξημένα κάτω από τον κρητικό ήλιο και καλλιεργούνται οργανικά έχουν πλούσια και γευστική γεύση.

Το φαγητό παρασκευάζεται με εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο από τον ελαιώνα τους. Μερικά από τα τοπικά προϊόντα που χρησιμοποιούνται στο εστιατόριο περιλαμβάνουν κρέας από τις ελεύθερες αιγών και πρόβατα των γειτόνων, τυρί από τον τοπικό βοσκό, σπιτική ρακή και μέλι από έναν τοπικό μελισσοκόμο. Όλα σερβίρονται με καλά κρητικά κρασιά, φτιαγμένα με ποικιλίες σταφυλιών που έχουν χρησιμοποιηθεί από τους Μινωικούς χρόνους. Για τους χορτοφάγους η κρητική κουζίνα προσφέρει ένα ευρύ φάσμα δυνατοτήτων.

*Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Country Hotel Velani επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: www.countryhotel.gr

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία