BACK TO
TOP
Αγροτουρισμός

Ζήστε μια εμπειρία ξεχωριστή, στιγμές γαληνής και ευεξίας

Το Vitina House Forest Resort βρίσκεται σε μια μικρή κοιλάδα στην καρδιά του δάσους του Μαινάλου, στην ορεινή περιοχή της Αρκαδίας στα περίχωρα της Βυτίνας.

φωτογραφιες-βυτινα-13

21
0

Στους πρόποδες του Μαινάλου, σε ένα γαλήνιο οροπέδιο με συναρπαστικές εναλλαγές χρωμάτων, εικόνων και σπάνιας φυσικής ομορφιάς, είναι χτισμένη η Βυτίνα με τα πετρόκτιστα αρχοντικά της, τους καταπράσινους κήπους της, την γεμάτη ζωή πλατεία της αλλά και τα γραφικά σοκάκια της. Χειμώνα ή καλοκαίρι με ζέστη ή κρύο η Βυτίνα έχει πάντα να προσφέρει στους επισκέπτες της ξεχωριστές στιγμές γαλήνης και ευεξίας που δύσκολα ξεχνιούνται.

Το υπέροχο ελατόδασος του Μαινάλου αποτελεί πόλο έλξης για τους επισκέπτες της Βυτίνας. Καταπράσινα τοπία την άνοιξη και το καλοκαίρι, χιόνια τον χειμώνα, πανύψηλα έλατα και ρυάκια συνθέτουν το μαγευτικό σκηνικό του Μαινάλου.



Διαμονή

Το Vitina House Forest Resort προσφέρει μια ποικιλία από δωμάτια, όλα με αυτόνομη θέρμανση, δορυφορική τηλεόραση, μικρή κουζίνα και βεράντα με θέα Φυσικά υλικά, ξύλο και πέτρα, ζεστοί αρχοντικοί τόνοι, κλασική κομψότητα, εναλλαγές χρωμάτων, σπάνια θέα, πληθωρικές παροχές, ατμόσφαιρα διακριτικής πολυτέλειας & χαλάρωσης που ικανοποιεί τις αισθήσεις και αναβαθμίζει την απόλαυση της απόδρασης. Η πληρότητα, η αίσθηση ευεξίας και η ηρεμία των επισκεπτών είναι ο διαρκής στόχος του ξενοδοχείου.

Το κεντρικό κτήριο της ρεσεψιόν περιλαμβάνει εστιατόριο, μικρό καφέ, σαλόνι με τζάκι και μια φιλόξενη σοφίτα με τζάκι και υπέροχη θέα το μεγαλείο του ορεινού τοπίου, φαίνεται μέσα από τα εντυπωσιακά μεγάλα παράθυρα και τους ανοιχτούς χώρους της ρεσεψιόν. 

Δραστηριότητες

Η ορεινή Αρκαδία, τόπος μαγικός και μοναδικός, συναρπάζει τους επισκέπτες της προσφέροντας απλόχερα σπάνιες εικόνες φυσικού πλούτου, μνημεία ιστορικής κληρονομιάς και οικισμούς με μεγάλη παράδοση.

  • Πεζοπορία
  • Rafting
  • River trekking
  • Ιππασία
  • Διαδρομές στο βουνό με ποδήλατα ή γουρούνες
  • Σκι

 

*Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το ξενοδοχειο  Vitina House Forest Resort επισκεφθείτε την ιστοσελίδα:www.vitinahouse.gr

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία