BACK TO
TOP
Αγροτουρισμός

Απολαύσετε την ποιότητα της αυθεντικής φιλοξενίας

Το «Άρωμα Δρυός» αποτελεί ιδανικό προορισμό για όλους εκείνους που θέλουν να συνδυάσουν την ομορφιά της φύσης με την πολυτέλεια και να αφεθούν στη ζεστασιά που προσφέρουν οι χώροι τού, διακοσμημένοι με μεράκι και παραδοσιακή πολυτέλεια.

4_Exoteriki-261

29
0

Το Άρωμα Δρυός είναι ένα όμορφο μίγμα ποιοτικών υλικών χρωμάτων και αρωμάτων σε ένα περιβάλλον που καταφέρνει να είναι ταυτόχρονα σύγχρονο και διαχρονικό. Χρισμένο σε ένα από τα ομορφότερα χώρια της Ελλάδας, αποτελεί ιδανικό ορμητήριο για να ανακαλύψει κάνεις την άγρια ομορφιά και την μοναδική ομορφιά της Πίνδου. Διαθέτει 16 πλήρως εξοπλισμένα δωμάτια και σουίτες  υψηλής αισθητικής και ποιότητας διακόσμησης. Η μοναδική τοποθεσία του ξενοδοχείου στην πλαγία του χώρο προσφέρει στον ταξιδιώτη ασύγκριτη θεά στα βουνά, για μια αξέχαστη διαμονή με όλες τις ανέσεις ενός σύγχρονου πολυτελούς ξενοδοχείου.

Διαμονή

Ευρύχωρες και εντυπωσιακές, οι Junior Σουίτες του Aroma Dryos βρίσκονται στη σοφίτα του ξενοδοχείου και διαθέτουν μοναδικό σχεδιασμό και πολυτέλεια. Ένα πανέμορφα διακοσμημένο υπνοδωμάτιο και καθιστικό με τζάκι. Ιδιωτικό μπαλκόνι με μαγευτική θέα στο βουνό.

Το ‘Άρωμα Δρυός’ καινοτομεί στην κατασκευή του αλλά και στην οικολογική του φιλοσοφία βασισμένο στην γεωθερμία. Φτιαγμένο με ξεχωριστό τρόπο εξ’ ολοκλήρου από πέτρα και ξύλο λαξευμένα στο χέρι, όλα στο πνεύμα της παραδοσιακής αρχιτεκτονικής του τόπου.

Φαγητό

Στο χώρο του πρωινού θα γευτείτε αγνές τοπικές  σπεσιαλιτέ απολαμβανοντας το τους δροσερούς μήνες το καλοκαιριού στην πετρόχτιστη άυλη ή στην διάρκεια του χειμώνα μέσα στο σαλόνι γύρω από το αναμμένο τζάκι. Ο μπουφές πλούσιος σε ποιότητα και ποσότητα έχει βραβευθεί  από το <<Ελληνικό πρωινό>>  του ξενοδοχειακού Επιμελητήριο της Ελλάδος. 

Ένας ιδανικός  χώρος για χαλάρωση γύρω από το κεντρικό τζάκι με απεριόριστη θεά στα βουνά, μπορείτε να απολαύσετε τον καφέ η το ποτό σας.

Δραστηριότητες

  • Πεζοπορία
  • Rafting
  • River trekking
  • Ιππασία
  • Διαδρομές στο βουνό με ποδήλατα ή γουρούνες
  • Σκι


*Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το ξενοδοχειο 
Άρωμα Δρυός επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: www.aromadryos.gr

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία