Με την καινούρια δυναμική ομάδα οινοποίησης και τις νέες ετικέτες του, βρήκε το Κτήμα Κοκοτού η εσοδεία του 2019. Στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 25 Φεβρουαρίου στις εγκαταστάσεις του Κτήματος στην Σταμάτα, παρουσιάστηκαν οι ανανεωμένες ετικέτες των κρασιών του οινοποιείου και υπό τις επεξηγήσεις του Dr Οινολόγου Γιώργου Κοτσερίδη, δοκιμάστηκαν τα πρώτα κρασιά της νέας εσοδείας, που φέρουν την υπογραφή του.
Ως φυσικό επακόλουθο της πολύχρονης συνεργασίας του Κτήματος με την εταιρεία Innovino (εταιρεία αναλύσεων υψηλού επιπέδου), ο Dr Γιώργος Κοτσερίδης, με την ομάδα του ανέλαβε σύμβουλος παραγωγής του Κτήματος Κοκοτού από τον τρύγο του 2019, σε μία προσπάθεια να ανέβει ακόμα ψηλότερα η παραδοσιακή ποιότητα των οίνων του Κτήματος. Η καινούρια ομάδα συμπληρώνεται με την νέα επίσης χημικό μηχανικό-οινολόγο του κτήματος, Κωνσταντίνα Πολυχρονίδου.
Τα πέντε κρασιά που κυκλοφορούν ήδη με τις νέες τους φορεσιές είναι τα παρακάτω ενώ σταδιακά αναμένεται να ακολουθήσουν και τα υπόλοιπα κρασιά του Κτήματος.
- Ροδίτης- Σαββατιανό, Αγρίμι 2019
- Gewürztraminer "Τρεις Παράδες" 2019
- Ασύρτικο "Πέρδικα στ’ αμπέλι" 2019
- Merlot-Cabernet Sauvignon - Rose "Κλέφτρα Κίσσα" 2019 και το
- Αγιωργίτικο ‘Τρεις Λόφοι’ 2019
Οι νέες ετικέτες έχουν λιτή εμφάνιση και προβάλουν το οικοσύστημα του κτήματος θέλοντας να τονίσουν τον σεβασμό της οικογένειας Κοκοτού προς την φύση.