Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
WineTrails

Νέα εποχή για το κτήμα Κοκοτού

Νέα εποχή για το Κτήμα Κοκοτού με την  συνεργασία του με τον Dr Γιώργο Κοτσερίδη και τις καινούριες ετικέτες του.

kokotos_estate

163
0

Με την καινούρια δυναμική ομάδα οινοποίησης και τις  νέες ετικέτες του, βρήκε το Κτήμα Κοκοτού η εσοδεία του 2019. Στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 25 Φεβρουαρίου στις εγκαταστάσεις του Κτήματος  στην Σταμάτα, παρουσιάστηκαν οι ανανεωμένες ετικέτες των κρασιών του οινοποιείου και υπό τις επεξηγήσεις του Dr Οινολόγου Γιώργου Κοτσερίδη,  δοκιμάστηκαν τα πρώτα κρασιά της νέας εσοδείας, που φέρουν την υπογραφή του.

Ως φυσικό επακόλουθο της πολύχρονης συνεργασίας του Κτήματος με την εταιρεία Innovino (εταιρεία αναλύσεων υψηλού επιπέδου), ο Dr Γιώργος Κοτσερίδης, με την ομάδα του ανέλαβε σύμβουλος παραγωγής του Κτήματος Κοκοτού από τον τρύγο του 2019, σε μία προσπάθεια να ανέβει ακόμα ψηλότερα η παραδοσιακή ποιότητα των οίνων του Κτήματος. Η καινούρια ομάδα συμπληρώνεται με την νέα επίσης χημικό μηχανικό-οινολόγο του κτήματος, Κωνσταντίνα Πολυχρονίδου.

Τα πέντε κρασιά που κυκλοφορούν ήδη με τις νέες τους φορεσιές είναι τα παρακάτω ενώ σταδιακά αναμένεται να ακολουθήσουν και τα υπόλοιπα κρασιά του Κτήματος. 

 

  • Ροδίτης- Σαββατιανό, Αγρίμι 2019
  • Gewürztraminer "Τρεις Παράδες" 2019
  • Ασύρτικο "Πέρδικα στ’ αμπέλι" 2019
  • Merlot-Cabernet Sauvignon - Rose "Κλέφτρα Κίσσα" 2019 και το 
  • Αγιωργίτικο ‘Τρεις Λόφοι’ 2019

 

Οι νέες ετικέτες έχουν λιτή εμφάνιση και προβάλουν το οικοσύστημα του κτήματος θέλοντας να τονίσουν τον σεβασμό της οικογένειας Κοκοτού προς την φύση.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία