Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
WineTrails

Ο εφοπλιστής Μαρτίνος εξαγόρασε το Κτήμα Σιγάλα στη Σαντορίνη

Στην εξαγορά του πλειοψηφικού πακέτου μετοχών του εμβληματικού οινοποιείου της Σαντορίνης, «Κτήμα Σιγάλα» προχώρησε ο εφοπλιστής Θανάσης Μαρτίνος. Όπως έγινε γνωστό, ο Πάρις Σιγάλας παραμένει οινοποιός του Κτήματος της Σαντορίνης και Πρόεδρος του Δ/Σ ενώ τη διοίκηση του κτήματος θα αναλάβει η ομάδα του Κτήματος Κυρ-Γιάννη, η οποία συμμετέχει στο Κτήμα Σιγάλα από το 2009.

sigalas-wine

1355
0

Ο Στέλλιος Μπουτάρης, Οινοποιός και Διευθύνων Σύμβουλος της Κυρ-Γιάννη δήλωσε σχετικά: «Η Σαντορίνη είναι το πιο προνομιακό αμπελοτόπι της Ελλάδας. Η οικογένειά μου δραστηριοποιείται στο νησί από το 1985 - εκεί είναι που έκανα κι εγώ τον πρώτο μου τρύγο! Η οινοποιία της Σαντορίνης χρειάζεται να περάσει σε μια νέα εποχή με βάση τρεις άξονες: α) Διατήρηση της μοναδικότητας και της ποιότητας των κρασιών της, β) εξασφάλιση και βελτίωση της πρώτης ύλης και γ) επέκταση της αναγνωρισιμότητας στην παγκόσμια αγορά. Η συμμετοχή του κυρίου Μαρτίνου είναι μια ψήφος εμπιστοσύνης στον αμπελώνα της Σαντορίνης και στο Ελληνικό Κρασί. Μαζί θα συνεχίσουμε την προσπάθεια να γίνει το Σαντορινιό κρασί, πρεσβευτής της Ελλάδας σε όλον τον κόσμο. Χαίρομαι ιδιαίτερα για τη νέα συνεργασία και για τη νέα πρόκληση!»

Από την πλευρά του, ο Πάρις Σιγάλας, οινοποιός και πρόεδρος Δ/Σ του Κτήματος Σιγάλα σχολίασε τα εξής: «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που μέσω των δύο εξαιρετικών συνεργατών, Θανάση Μαρτίνου και Στέλλιου Μπουτάρη εξασφαλίζεται η συνέχεια της μακροχρόνιας δουλειάς μου στον Σαντορινιό αμπελώνα. Τα τελευταία χρόνια αναδείξαμε την μοναδική ποιότητα των κρασιών του νησιού. Έχουμε όμως πολλές προκλήσεις, τις οποίες πιστεύω ότι θα καταφέρουμε να αντιμετωπίσουμε μέσα από το νέο σχήμα διοίκησης.»

Να σημειωθεί πως τη διανομή της προϊοντικής γκάμας του Κτήματος Σιγάλα στην ελληνική αγορά, ανέλαβε από την 1η Μαρτίου η εταιρεία Β.Σ. Καρούλιας. Ο κ. Χρήστος Αργυρού, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Β.Σ. Καρούλιας δήλωσε: «Το Κτήμα Σιγάλα είναι ένα ελληνικό κτήμα με ιστορία και εξαιρετικά προϊόντα. Με την εξαγορά και τη νέα συνεργασία πιστεύουμε ότι περνάει σε μια νέα εποχή ανάπτυξης, ενώ παράλληλα για εμάς στη Β.Σ. ΚΑΡΟΥΛΙΑΣ συνεχίζεται μια δυναμική χρονιά, με ολοένα και περισσότερα brands μεγάλης και ξεχωριστής δυναμικής να προστίθενται στο portfolio μας»

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία