Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
WineTrails

Το Ούζο Πλωμαρίου υποδέχεται το φετινό διαφορετικό καλοκαίρι

Με αισιοδοξία υποδέχεται το φετινό διαφορετικό καλοκαίρι το Ούζο Πλωμαρίου, δημιουργώντας ένα τηλεοπτικό σποτ που ξυπνάει αναμνήσεις και τη λαχτάρα της προσμονής των διακοπών.

ΔΤ_ΟΥΖΟ_ΠΛΩΜΑΡΙ_TV_SPOT_PHOTO3

20
0

Το Ούζο Πλωμαρίου υποδέχεται το φετινό καλοκαίρι με ένα διαφορετικό και γεμάτο αισιοδοξία τηλεοπτικό σποτ

Το φετινό καλοκαίρι θα είναι αδιαμφισβήτητα διαφορετικό από όλα τα προηγούμενα. Κάποια πράγματα όμως παραμένουν ίδια και διαχρονικά όπως η λαχτάρα μας για τις πρώτες βουτιές, τις πρώτες εξορμήσεις και φυσικά τα πρώτα Ραντεβού στον Ήλιο με Ούζο Πλωμαρίου.

Το Ούζο Πλωμαρίου προβάλλει, τον Μάιο, μια διαφορετική διαφημιστική καμπάνια γεμάτη αισιοδοξία. Ο Μάιος είναι ο μήνας που ξυπνά την προσμονή για το καλοκαίρι που έρχεται, ο μήνας που μας κάνει να νοσταλγούμε τον ήχο από το άνοιγμα ενός φελλού, τον ήχο από τον πάγο που πέφτει στο ποτήρι. Το τηλεοπτικό spot του Ούζου Πλωμαρίου επικεντρώνεται, λοιπόν, σε αυτή την λαχτάρα και μας καλεί να ονειρευτούμε και να αφεθούμε στο συναίσθημα της προσμονής για το καλοκαίρι

https://www.youtube.com/watch?v=xa5nHYd9VIM.

Επιπλέον, μας δημιουργεί αισιόδοξα συναισθήματα, αναμνήσεις και στιγμές των καλοκαιρινών μας εξορμήσεων, πάντα μέσα από εικόνες άμεσα συνδεδεμένες με το Ούζο Πλωμαρίου.

Φέτος το καλοκαίρι ίσως να μην καταφέρουμε να βρεθούμε κοντά σε όλους τους αγαπημένους μας, ίσως να διαφέρει από τα προηγούμενα, όμως, αυτό το καλοκαίρι, το έχουμε ανάγκη όσο κανένα άλλο καλοκαίρι στο παρελθόν. Το Ούζο Πλωμαρίου είναι εδώ για να μας κρατήσει συντροφιά, να μας κάνει να νιώσουμε όμορφα, να μοιραστούμε, να ονειρευτούμε μαζί καλοκαιρινά ραντεβού στον ήλιο και να «ταξιδεύουμε» με ασφάλεια, απολαμβάνοντας ένα ποτηράκι από το αγαπημένο μας Ούζο Πλωμαρίου.

Έχει Ήλιο, έχει Πλωμάρι.

Δείτε επίσης: www.ouzoplomari.gr, www.facebook.com/ouzoplomari, https://www.instagram.com/ouzoplomari/

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία