Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
WineTrails

Εξαιρετική χρονιά το 2019 για το Μαυροφίλερο του κτήματος Σκούρα

Εξαιρετική χρονιά αποδείχθηκε το 2019 για το κτήμα Σκούρα. Συγκεκριμένα, οι συνθήκες ήταν ιδανικές για τα φιλέρια και το Μαυροφίλερο peplo το οποίο και ξεχώρισε για τα αρώματα του.

30867876_1729625190471924_6719815984900734976_n

42
0

Ο τρύγος του 2019 προκάλεσε σε όλους μια πληθώρα συναισθημάτων όπως γίνεται και σε κάθε τρύγο. Όμως οι αγωνίες της συγκομιδής, των βροχοπτώσεων, της ξηρασίας, της υγείας των σταφυλιών της ωριμότητας, των ζυμώσεων, των εκχυλίσεων, ξεχάστηκαν μόλις δοκιμάσαμε τα πρώτα αποτελέσματα του Peplo. Το συμπέρασμα ήταν ένα.

 Η χρονιά ήταν εξαιρετική, ίσως και μαγική θα λέγαμε.

 Η Μαντινεία έδωσε τον καλύτερο της εαυτό το 2019. Οι συνθήκες ήταν ιδανικές για τα φιλέρια και έτσι τρυγήσαμε το Μαυροφίλερο του Peplo θριαμβευτικά – ιδανικά και ώριμα σταφύλια γέμισαν τους αμφορείς μας.

Οι επόμενοι μήνες μετά τον τρύγο, για το Αγιωργίτικο, το Syrah και το Μαυροφίλερο  φανέρωσαν όλες τις αρετές που μπορούσε να δώσει μια εξαιρετική χρονιά στο κρασί. Τελικά το Peplo 2019 ξεχωρίζει για την αρωματική του ένταση, την δροσιά, την κοφτερή οξύτητα, το πάχος, τη δομή και τη  συμπύκνωση του. 

Αποκαλύπτοντας μια αρμονική ισορροπία διακοσμημένη με μια σπάνια πολυπλοκότητα.

Αυτό το κρασί  λοιπόν θέλουμε να το μοιραστούμε μαζί σας και με όλους τους λάτρεις του ροζέ κρασιού που πρέπει να γευθούν την εμπειρία μιας εξαιρετικής χρονιάς.

 Αφού λοιπόν περάσαμε τα δύσκολα της άνοιξης ,ας ευχηθούμε να έχουμε ένα

Καλό Καλοκαίρι και καλή απόλαυση του Peplo!

 Γιώργος και Δημήτρης Σκούρας

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία