BACK TO
TOP
WineTrails

Ο οίκος Dolce & Gabbana βάζει την πινελιά του στο νέο rosé του Donnafugata

Με τις πωλήσεις των rosé να έχουν την τιμητική τους κατά τη περίοδο του lockdown ο οίκος Dolce & Gabbana μπαίνει στο πάρτι.

DolceGabbana_DonnaFugata_Rosa

22
0

Με τις πωλήσεις των rosé να έχουν την τιμητική τους κατά τη περίοδο του lockdown ο οίκος Dolce & Gabbana μπαίνει στο πάρτι, σχεδιάζοντας την ετικέτα για το νέο σιτσιλιάνικο rosé του οινοποιείου Donnafugata.

Το Donnafugata Dolce & Gabbana Rosa του 2019 είναι ένα χλωμό rosé τύπου Προβηγκίας από ένα blend τοπικών ποικιλιών της Σικελίας. Πιο συγκεκριμένα των ποικιλιών Nerello Mascalese and Nocera, που καλλιεργούνται στις βόρειες πλαγιές της Αίτνας και στους λόφους του Contessa Entellina κοντά στο Παλέρμο.

Σύμφωνα με το οινοποιείο Donnafugata το δροσερό αυτό rosé έχει αρώματα από  γιασεμί, αγριφράουλα, ροδάκινο και περγαμόντο. Η ποικιλία  Nerello Mascalese προσφέρει μια ορυκτότητα ενώ η Nocera έχει στοιχεία από κόκκινα και πυρηνόκαρπα φρούτα στο blend.

Η ετικέτα του νέου αυτού κρασιού είναι διακοσμημένη με γεωμετρικά σχήματα σε μπλε, κόκκινο, λευκό και ροζ χρώμα. Σχεδιάστηκε από  τον οίκο μόδας και είναι εμπνευσμένη από τις διακοσμητικές λεπτομέρειες στις παραδοσιακές άμαξες της Σικελίας.

«Είμαστε Ιταλοί και αγαπάμε να τρώμε και να πίνουμε καλό κρασί, όπως το Rosa, το οποίο γεννήθηκε από τη συνεργασία μας με το οινοποιείο Donnafugata. Για εμάς είναι το άρωμα του τόπου μας, το χρώμα και η ατμόσφαιρά του», αναφέρει το δίδυμο των σχεδιαστών.

Το κρασί θα κυκλοφορήσει τον επόμενο μήνα μέσα από την ιστοσελίδα του οίκου.

Πηγή: drinkbusiness.com
Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία