BACK TO
TOP
WineTrails

Οι Έλληνες Οινοπαραγωγοί καλωσορίζουν το άνοιγμα των εστιατορίων

Ύστερα από την ανάλυση των επιδημιολογικών στοιχείων και την τήρηση των συστάσεων και των μέτρων ατομικής προστασίας από τους πολίτες, ξεκινάει σήμερα το τέταρτο στάδιο άρσης των περιοριστικών μέτρων και το άνοιγμα των εστιατορίων. Με αυτή την αφορμή, οι Έλληνες οινοπαραγωγοί κλήθηκαν να παρουσιάσουν ένα βίντεο για να καλωσορίσουν το κοινό και να το παροτρύνουν να απολαύσει ποιοτικό Επώνυμο Ελληνικό Κρασί.

lyrarakis-winery-alagni-heraklion-kerasma-tour-package-programma-ksenagisis-symbolo-label-storehouse-apothiki-cretebooking-2_tn

22
0

 
Οι Έλληνες οινοπαραγωγοί,  ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Προέδρου του Συνδέσμου Ελληνικού Οίνου στη δημιουργία ενός βίντεο για να καλωσορίσουν και πάλι το άνοιγμα των εστιατορίων τη Δευτέρα 25 Μαΐου, και να παρακινήσουν το κοινό μαζί με το φαγητό τους να απολαύσουν και ποιοτικό Επώνυμο Ελληνικό Κρασί.

 Το βίντεο ανέβηκε στο κανάλι του Συνδέσμου στο Youtube (https://www.youtube.com/watch?v=JO3AnUttXDw&t=218s) και θα είναι στη διάθεση όλων για να το προωθήσουν και να βοηθήσουν τα εστιατόρια που από αύριο ανοίγουν τις πόρτες τους και πάλι.

 Μετά το καλωσόρισμα του Προέδρου, οι οινοπαραγωγοί που συμμετέχουν στο βίντεο εμφανίζονται με αλφαβητική σειρά.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία