BACK TO
TOP
WineTrails

Το Μουσείο Οίνου Κώστα Λαζαρίδη ανοίγει και πάλι τις πόρτες του

Μετά τη σταδιακή άρση των μέτρων προστασίας από τον κορωνοϊό, το Μουσείο Κώστα Λαζαρίδη είναι έτοιμο να καλωσορίσει και πάλι το οινόφιλο κοινό, με απόλυτη ασφάλεια. Η επίσκεψη περιλαμβάνει ξενάγηση στο Μουσείο Οίνου, στον πολυχώρο της Οινότριας Γης Κώστα Λαζαρίδη στο Καπανδρίτι Αττικής (1.500 τ.μ. σε δυο επίπεδα). Διαρκεί 45΄- 60’ και παρουσιάζεται πλούσια συλλογή αμπελοοινικών εργαλείων.

COSTAS-LAZARIDIS-WINE-MUSEUM-15

28
0

Με ιδιαίτερη χαρά και ανυπομονησία το Μουσείο Κώστα Λαζαρίδη είναι έτοιμο να καλωσορίσει και πάλι το οινόφιλο κοινό, με απόλυτη ασφάλεια και τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας που προβλέπει το Υπουργείο Πολιτισμού και ο ΕΟΔΥ από την Δευτέρα 15 Ιουνίου 2020. 

 Η επίσκεψη  περιλαμβάνει ξενάγηση στο Μουσείο Οίνου, στον πολυχώρο της Οινότριας Γης Κώστα Λαζαρίδη στο Καπανδρίτι Αττικής (1.500 τ.μ. σε δυο επίπεδα). Διαρκεί 45΄- 60’ και παρουσιάζεται πλούσια συλλογή αμπελοοινικών εργαλείων.

 Τα πολυάριθμα εκθέματα που ξεκινούν από το 17ο αι. -όπως μοναδικές στροφιλιές  και ανοιχτήρια που συμβολίζουν την παράδοση και την εξέλιξη της παραγωγής και της απόλαυσης του οίνου- πλαισιώνονται από σύγχρονα οπτικοακουστικά μέσα προσφέροντας στον επισκέπτη μία πλήρη εικόνα για την ιστορία, την καλλιέργεια του αμπελιού, τη διαδικασία παραγωγής του κρασιού, των αποσταγμάτων και βαλσαμικού ξυδιού.

 Με την ολοκλήρωση της ξενάγησης στο Μουσείο Οίνου, ο επισκέπτης μπορεί να επιλέξει μια από τις εμπειρίες γευσιγνωσίας με αντιπροσωπευτικές ετικέτες του Κτήματος, ειδικά αποστάγματα σταφυλής και βαλσαμικού ξυδιού σε διάφορα στάδια παλαίωσης. 

 Η εξειδικευμένη ομάδα του Μουσείου, θα φροντίσει την εξοικείωση του κοινού με την δοκιμή του κρασιού, θα προτείνει  ιδανικούς γευστικούς συνδυασμούς και θα  ικανοποιήσει όλες σας τις απορίες με στόχο μια αξέχαστη βιωματική εμπειρία.

 

Περισσότερες πληροφορίες : https://www.domaine-lazaridi.gr/mouseio-oinou/

 

#costalazaridi #drama #attica #winemuseum #oenotrialand #oinotriagi#dclwineclub#staysafe #wineinmoderation #wineculture

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία