Μία καινούργια πρωτοβουλία μελών της Ένωσης Οινοπαραγωγών του Αμπελώνα Αττικής (ΕΝΟΑΑ) στοχεύει στην περαιτέρω ανάδειξη και προβολή αυτού του ιστορικού και διαχρονικού προϊόντος.
Με ρίζες στην αρχαία Ελλάδα, η Ρετσίνα είναι ένα προϊόν δεμένο με την ιστορία της οινοποιίας της Αττικής και του αμπελώνα της. Μπορεί κάποια στιγμή να ξεστράτισε από το δρόμο της, όμως αυτή τη στιγμή διανύει μία από τις καλύτερες περιόδους της. Άμεσος στόχος των οινοπαραγωγών της Αττικής είναι η δημιουργία μίας ομάδας εργασίας με αντικείμενο την έρευνα και τη μελέτη πάνω στο συγκεκριμένο προϊόν αλλά και την προβολή του με όχημα τα wine tastings και το food pairing.
Διαβάστε περισσότερα στο Winetrails που κυκλοφορεί το Σάββατο με την Agrenda.