Το WSPC ανέλαβε δράση, δημιουργώντας ένα νέο σχετικό πρωτόκολλο.
Η ομάδα του WSPC, αφού συνομίλησε με πλήθος ανθρώπων της εστίασης και του τουρισμού και μοιραζόμενη τις ίδιες ανησυχίες και αβεβαιότητες για το πώς θα διαμορφωθούν οι τρόποι λειτουργίας των εστιατορίων με τα νέα δεδομένα που προκύπτουν από την πανδημία του Covid19, προχώρησε στη δημιουργία ενός νέου πρωτόκολλου σερβιρίσματος.
Οι όποιες αλλαγές δημιουργήθηκαν σε σχέση με τα προ-υπάρχοντα πρωτόκολλα σερβιρίσματος βασίστηκαν σε τρεις πυλώνες:
· Στη συμμόρφωση με την τρέχουσα νομοθεσία
· Στην προστασία της υγείας των εργαζομένων και των πελατών της επιχείρησης, και, τέλος,
· Στη δημιουργία αίσθησης ασφάλειας στους πελάτες αλλά και, μην τους ξεχνάμε, τους υπαλλήλους.
Βρείτε εδώ το W.S.P.C. Wine Service Protocol Guidelines