BACK TO
TOP
WineTrails

Στις 15 Οκτωβρίου η πρώτη κυκλοφορία της ροζέ σαμπάνιας του Μπραντ Πιτ

Θέλοντας να αναβαθμίσει την εικόνα της ροζέ σαμπάνιας, ο Μπράντ Πιτ κυκλοφόρησε τη ροζέ σαμπάνια «Fleur de Miraval», σε συνεργασία με τον οινοποιό Πιερ Πέτερς. Όπως ανακοινώθηκε, η πρώτη κυκλοφορία του «Fleur De Miraval» στην παγκόσμια αγορά θα είναι στις 15 Οκτωβρίου.

Champagne-Fleur-de-Miraval-Brad-Pitt

28
0

Πρόκειται αυτή την φορά για μια ροζέ σαμπάνια με την επωνυνία Fleur de Miraval, η οποία αναμενόταν να κυκλοφορήσει φέτος το καλοκαίρι, όμως η πανδημία ανέτρεψε τα πρώην σχέδια του ζεύγους κα της οικογένειας Περίν.Στην καλαίσθητη, όπως αναμενόταν, press release οι Γάλλοι οινοποιοί και οι οικογένειες Πιτ και Ζολί δηλώνουν περήφανοι για την νέα τους δημιουργία, μια ροζέ σαμπάνια.
Ο Μπραντ Πιτ ήταν απόλυτα αφοσιωμένος στο νέο project αφού επιθυμούσε διακαώς να δημιουργήσει το Chateaux Miraval, μια εξαιρετική ροζέ σαμπάνια, που θα βγεί στην παγκόσμια αγορά στις 15 Οκτωβρίου.Το τελικό αποτέλεσμα έρχεται να δικαιώσει τις προσδοκίες του και την απόλυτη εμπιστοσύνη που έχει στην φαμίλια Περίν, αφού μαζί δημιούργησαν πριν από έξι χρόνια το πασίγνωστο Miraval.
Πλέον η Αντζελίνα μπορεί στεναχωριέται που δεν πηγαίνει πλέον όποτε θέλει στο Chateau Miraval, το μυθικό κτήμα στην Προβηγκία που είχε αγοράσει μαζί με τον Μπραντ, αλλά εξακολουθεί να συμμετέχει στην επιχείρηση με το κρασί.
Το κτήμα πέρασε μετά από συννενόηση των δύο πλευρών κατά την διαδικασία του διαζυγίου τους, στα χέρια του Μπραντ, όχι όμως και το διάσημο brand του κρασιού που παράγει.
Γνωστή ως σκληρή διαπραγματεύτρια η Ζολί κράτησε το ποσοστό της στα κέρδη από τον διάσημο ροζέ οίνο που παράγεται στους αμπελώνες του κτήματος.
Το Miraval λανσαρίστηκε ως το κρασί των Μπραντζελίνα και πολύ γρήγορα, έγινε κυρίαρχος παίχτης στην κατηγορία των ροζέ, αλώνοντας από το Σεν Τροπέ και την Ίμπιζα μέχρι την πολύβουη Μύκονο και το Σεν Μπαρθς.
Πέρυσι μια magnum φιάλη Muse του συγκεκριμένου κρασιού πουλήθηκε σε δημοπρασία γύρω στα 3.000 ευρώ, ενώ η Le Figaro χαρακτήρισε το Miraval ως «ο σούπερ σταρ των ροζέ».
Βοήθησε πολύ σε αυτό φυσικά η οικογένεια Περίν, που ανέλαβε την παραγωγή του κρασιού, μια φαμίλια με βαριές περγαμηνές στην οινοποιία, η οποία έχει την αποκλειστική ευθύνη για το κρασί που παράγεται στο κτήμα.Το Forbes και το Wine Spectator είχαν προαναγγείλει το νέο project που αφορούσε την κυκλοφορία μιας νέας ροζέ-και μόνο ροζέ-σαμπάνιας, για την δημιουργία της οποίας επιλέχθηκε ο οίκος Pierre Peters.
Η συγκεκριμένη οικογένεια διαθέτει αμπελώνες στην καρδιά της Cote des Blancs και σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, είναι ο μοναδικός οίκος που θα παράγει αποκλειστικά την νέα ροζέ σαμπάνια

Πηγή 

www.protothema.gr

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία