



Κατάθεση ψυχής και όχι ένα απλό προϊόν είναι το τσίπουρο, και ειδικά το παλαιωµένο, σύµφωνα µε τον εµβληµατικό αποσταγµατοποιό Κώστα Τσιλιλή, τον άνθρωπο που ίδρυσε το πρώτο αποστακτήριο τσίπουρου στη Θεσσαλία. «Σκεφτείτε πόσα χρόνια, πόσος κόπος, πόσα χρήµατα χρειάζονται συνολικά για ένα παλαιωµένο τσίπουρο, για παράδειγµα12 ετών, και µάλιστα χωρίς καµµιά εγγύηση επιτυχίας», θα πει ο ίδιος, συµπληρώνοντας ότι ο πάθος του παραγωγού, η αφοσίωσή του και τελικά η αλήθεια του φαίνεται στην κάθε σταγόνα του αποστάγµατός του.