Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Ζωϊκό Κεφάλαιο

Διαδικτυακό σεμινάριο για τις νέες τάσεις στην αυγοπαραγωγή από ΒΙΟΖΩΚΑΤ-IDENA

Για την ενημέρωση των πτηνοτρόφων σεχτικά με τη τεχνολογία διατροφής της Idena και για τα καινοτόμα προϊόντα της, η ΒΙΟΖΩΚΑΤ διοργανώνει σεμινάριο στις 9/7.

4ptinotrofia-1038x576_2

79
0

ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΓΙΑ ΑΥΓΟΠΑΡΑΓΩΓΟΥΣ ΒΙΟΖΩΚΑΤ-IDENA

 Η βιομηχανία ζωοτροφών ΒΙΟΖΩΚΑΤ Α.Ε. σε συνεργασία με την κορυφαία Γαλλική Εταιρία τεχνολογίας διατροφής  IDENA, διοργανώνει διαδικτυακό σεμινάριο την Πέμπτη 09 Ιουλίου και ώρα 14:30 μέσω (Zoom Link) https://us02web.zoom.us/j/87169441115?pwd=cit6cm1FaHVpeVdvSjJtb3AwSFlGQT09

με τίτλο: «Νέες τάσεις - καινοτομίες στη διατροφή ορνίθων αυγοπαραγωγής της Γαλλικής εταιρίας τεχνολογίας διατροφής Idena».

Το διαδικτυακό σεμινάριο έχει ως σκοπό την επιμόρφωση και την ενημέρωση των πτηνοτρόφων σχετικά με τα παρακάτω ζητήματα:

- Γνωριμία με την εταιρία IDENA.

- Παρουσίαση των καινοτόμων προϊόντων:

  1. Ponti+: Πρόκειται για ένα ενισχυτικό ποιότητας κελύφους των αυγών με πολλαπλά οφέλη για πτηνοτρόφο, αφού αυξάνει την αυγοπαραγωγή και την ποιότητα του κελύφους.
  2. EvoPtere: Προσθετικό ζωοτροφών με φυτικά εκχυλίσματα που κρατάει τις μύγες μακριά από τις όρνιθες σας. Μειώνει τα υποβαθμισμένα αυγά, δημιουργεί καλύτερες συνθήκες διαβίωσης στις όρνιθες χωρίς stress και είναι εύκολο στη χρήση για τον πτηνοτρόφο.
  3. Evonysse: Προσθετικό ζωοτροφών με φυτικά εκχυλίσματα που απωθεί την κόκκινη ψείρα από τα πτηνά σας. Επηρεάζει την οσμή του αίματος και των περιττωμάτων των πτηνών, με τέτοιο τρόπο ώστε να απωθούνται τα ακάρεα.
  4. PROMETHEE AB: Είναι ένα ενδιαφέρον υποκατάστατο μεθειονίνης για τη συμπλήρωση αμινοξέων. 


Απαντήσεις σε αυτές αλλά και σε άλλες (δικές σας) ερωτήσεις θα δώσει ο ομιλητής κος PIERRE DESBORDES, Τεχνικός Διευθυντής IDENA (Γαλλία).

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία