Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Ζωϊκό Κεφάλαιο

Μέχρι το Μάρτιο κορωνοενισχύσεις αλιέων, μέσα στο Γενάρη για φακέλους Αυγούστου 2021

Σε τρεις φάσεις οι πληρωμές στους αλιείς, δέσμευση Κεδίκογλου για καταβολές μέχρι το Μάρτιο.

vitzotrata-alieis

350
0
Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Χρήστος Μπουκώρος:
  • Οι αλιείς που έχουν υποβάλλει φάκελο εντός του Αυγούστου του 2021, θα λάβουν την αποζημίωση που δικαιούνται εντός του Ιανουαρίου του 2022.
  • Οι αλιείς που έχουν υποβάλλει φάκελο εντός του Σεπτεμβρίου του 2021, θα λάβουν την αποζημίωση που δικαιούνται εντός του Φεβρουαρίου του 2022.
  • Όλοι οι υπόλοιποι αλιείς θα λάβουν την αποζημίωση εντός του Μαρτίου του 2022.
Η ανακοίνωση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου και βουλευτή Μαγνησίας ΝΔ αναφέρει μεταξύ άλλων:

«Σχετικά με την ενίσχυση των αλιέων για την αντιμετώπιση των συνεπειών του Covid–19, ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, αρμόδιος για την αλιευτική πολιτική, κ. Σίμος Κεδίκογλου ενημέρωσε τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο Ν.Δ. και βουλευτή Μαγνησίας Χρήστο Μπουκώρο. [...]

Οι αλιείς που έχουν υποβάλλει φάκελο εντός του Αυγούστου του 2021, θα λάβουν την αποζημίωση που δικαιούνται εντός του Ιανουαρίου του 2022. Οι αλιείς που έχουν υποβάλλει φάκελο εντός του Σεπτεμβρίου του 2021, θα λάβουν την αποζημίωση που δικαιούνται εντός του Φεβρουαρίου του 2022. Όλοι οι υπόλοιποι αλιείς θα λάβουν την αποζημίωση εντός του Μαρτίου του 2022.

«Η Κυβέρνηση κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να αντιμετωπιστούν οι συνέπειες του Covid–19 στις επαγγελματικές ομάδες του πρωτογενούς τομέα», δήλωσε σχετικά με την ενίσχυση των αλιέων, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος Ν.Δ. Χρήστος Μπουκώρος».

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία