Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Ζωϊκό Κεφάλαιο

Μπόνους 150.000 ευρώ σε συνεργαζόμενους κτηνοτρόφους της Ελληνικά Γαλακτοκομεία

Με διαδοχικές εκδηλώσεις προς τιμήν των εργαζομένων της, η Ελληνικά Γαλακτοκομεία Α.Ε. έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα στα γαλακτοκομεία ΟΛΥΜΠΟΣ, ΤΥΡΑΣ και ΡΟΔΟΠΗ γιορτάζοντας την έλευση του 2023. Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων, η διοίκηση της εταιρείας, αφού ευχήθηκε υγεία και ευημερία στους εργαζομένους και στις οικογένειές τους, τους ευχαρίστησε, επιβραβεύοντας την προσπάθειά τους για την επίτευξη των εταιρικών στόχων, με την χορήγηση μπόνους συνολικού ύψους 1,3 εκ. ευρώ.

202302061011430603-1200x801

565
2

Σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας, απονεμήθηκαν τιμητικές πλακέτες σε 25 κτηνοτρόφους – παραγωγούς γάλακτος για τον μόχθο και την ποιότητα της δουλειάς τους και μαζί ένα μπόνους συνολικής αξίας 150.000 ευρώ.

Η χρονιά που πέρασε, παρά το γεγονός ότι χαρακτηρίστηκε από ένα ευμετάβλητο οικονομικό περιβάλλον, επεφύλαξε θετικές ειδήσεις για τον όμιλο ο οποίος διεύρυνε περαιτέρω την παραγωγική του δραστηριότητα. Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στην προάσπιση της εταιρικής κουλτούρας, ως πολύτιμου αγαθού, που κάνει την Ελληνικά Γαλακτοκομεία μια ξεχωριστή εταιρεία.

Παράλληλα, στο πλαίσιο των επιβραβεύσεων, ανανεώθηκε το εσωτερικό πρόγραμμα για την καταπολέμηση της υπογεννητικότητας, το οποίο προβλέπει την οικονομική στήριξη στις οικογένειες των εργαζομένων που έχουν παιδιά. Το συνολικό ποσό ανέρχεται σε 350.000 ευρώ.

Οι συνολικά τέσσερις εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν, περιλάμβαναν γεύματα, μουσική και χορό καθώς και ειδική ψυχαγωγία για παιδιά των εργαζομένων.

Σχόλια (2)
Προσθήκη σχολίου

06-02-2023 14:20Kiriakos

Μπράβο έτσι πρέπει

Απάντηση Συνολικές απαντήσεις (1)
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία