Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Ζωϊκό Κεφάλαιο

Μέλος της Ευρωπαϊκής Ζωοτεχνικής Εταιρίας η Εθνική Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών

Η Εθνική Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών (ΕΘ.Ε.Α.Σ.), με την οικονομική στήριξη και συμβολή του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης, ολοκλήρωσε την εγγραφή της στην Ευρωπαϊκή Ζωοτεχνική Εταιρία (European Federation for Animal Science or EAAP), καθιστώντας την Ελλάδα ξανά μετά από δέκα χρόνια απουσίας, ενεργό μέλος της ευρωπαϊκής κοινότητας.

Sheep-in-Davos

26
0

Σε σχετική ανακοίνωση που έδωσε στην δημοσιότητα η ΕΘΕΑΣ, αναφέρονται τα εξής: «Η Ευρωπαϊκή Ζωοτεχνική Εταιρία είναι μια διεθνής μη κυβερνητική οργάνωση που στοχεύει στη βελτίωση της γνώσης και της διάδοσης των ερευνητικών αποτελεσμάτων σχετικά με την εκτροφή ζώων εντός της Ευρώπης και εκπροσωπεί 34 χώρες στην Ευρώπη με 5.000 μέλη. Σκοπός της εν λόγω συνεργασίας είναι η προώθηση της έρευνας στην επιστήμη των ζώων για τη διάδοση υψηλής ποιότητας προϊόντων για όσους ασχολούνται με την κτηνοτροφική παραγωγή.

Η ΕΘΕΑΣ βρίσκεται σε συνεχή και στενή συνεργασία με το ΥπΑΑΤ, προβαίνοντας σε μια σειρά ενεργειών ευρωπαϊκού και διεθνούς χαρακτήρα, με σκοπό τόσο την επίλυση σημαντικών ζητημάτων που ταλανίζουν τον κτηνοτροφικό και κατ’ επέκταση τον αγροτικό τομέα, όσο και την ανάδειξη των αγροτικών συνεταιρισμών – μελών της χώρας».

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία