Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP

Απόψεις

justin-fox_2

Ακολουθούν τα πλέον σηµαντικά ερωτήµατα σχετικά µε το τρέχον «κύµα» πληθωρισµού: Είναι πολλά πράγµατα πιο ακριβά απ’ ό,τι ήταν (και θα µείνουν έτσι);

Simon_Constable_2
06 Σεπτεμβρίου

Με έπαθλο το λίθιο

Η Κίνα γλυκοκοιτάζει ήδη τον τεράστιο ορυκτό πλούτο του Αφγανιστάν.

panagos01_2

Καλοδεχούµενη η άνοδος που καταγράφεται διεθνώς στις τιµές των αγροτικών προϊόντων, ωστόσο, κρύβει και πολλές παγίδες.

panagos01

Η κατάσταση στην εγχώρια αγορά για τα αγροτικά προϊόντα µοιάζει αδιέξοδη. Η παντοκρατορία των λίγων και µεγάλων αλυσίδων λιανικής (super market) στερεί κάθε διαπραγµατευτική δυνατότητα στους προµηθευτές και φέρνει σε τραγική θέση τους Έλληνες αγρότες – παραγωγούς.

panagos01

Οι τελευταίες πυρκαγιές και η απευθείας µετάδοση των εξελίξεων στα µέτωπα της φωτιάς από τους τηλεοπτικούς δέκτες, αποτύπωσαν µε γλαφυρό τρόπο την οικονοµική υστέρηση, όπως και το έλλειµµα κοινωνικής συνοχής στην ελληνική ύπαιθρο.

panagos01

Με βάση τις τελευταίες αποφάσεις των Βρυξελλών, οι αρχές βάσει των οποίων θα κινηθεί η Κοινή Αγροτική Πολιτική τη νέα περίοδο 2023-2026 έχουν αποσαφηνιστεί.

Mpenetsis

Στο πεδίο του καταλογισµού των ασφαλιστικών εισφορών έχουν ανακύψει σοβαρά προβλήµατα, λόγω της µη εφαρµογής των ευνοϊκών διατάξεων των άρθρων 259 και 260 του Ν.4798/2021 για τους πολίτες που θέλουν να συνταξιοδοτηθούν στον τέως ΟΓΑ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία