BACK TO
TOP
Αγρόσχολος

Στην ανακύκλωση η ιδέα για τα λιπάσματα

Αν κρατήσουμε τον Βάρρα για τα σκριν, χρειαζόμαστε κάποιον για το pick and roll

48_128

855
0

Αυτά τα κονδύλια της µεταβατικής ΚΑΠ απ’ ότι φαίνεται καπαρώθηκαν για να κλείσουν τις τρύπες που άνοιξε η πανδηµία, η ενεργειακή κρίση και η ρωσο-ουκρανική διένεξη διευκολύνοντας και περισσότερες εντάξεις σε τοµείς που πονάνε, όπως της κτηνοτροφίας. Πάντως, δεν είναι λίγοι εκείνοι που ανησυχούν για τη µορφή και το ύψος που θα έχει το επόµενο…τσεκ καθώς η χώρα µας είχε ψιλο…ανοίξει τη συζήτηση στις Βρυξέλλες. Άλλοι πάλι θεωρούν ότι δεν έχουν να περιµένουν κάτι από την πολυθρύλητη επιδότηση στα λιπάσµατα, µια ιδέα που ήρθε την ώρα της κρίσης για να κάµψει αντιδράσεις και άρχισε σταδιακά να… ξεφουσκώνει από τους ιθύνοντες.

Υβρίδια

  •  «Λάδι στη φωτιά» της χρόνιας διαµάχης γύρω από τη χρήση της ιστορικής εµπορικής ονοµασίας «Kalamata Olives», ρίχνει η απόφαση του ΣτΕ, που ακυρώνει τη γνωστή απόφαση Αποστόλου της 7ης/2/2018.
  • Η απόφαση διευκόλυνε τη χρήση της επίµαχης εµπορικής ονοµασίας «Kalamata Olives» σε προϊόν της εν λόγω ποικιλίας που δεν παράγεται στη Μεσσηνία αλλά σε κάθε περιοχή της Ελλάδας.
  • Μέγιστη η αναστάτωση που έχει δηµιουργηθεί µετά τη δηµοσιοποίηση περί της απόφασης καθώς αν δεν υπάρξει παρέµβαση, πάνω από 60.000 τόνοι ελιάς Καλαµών εγχώριας παραγωγής δεν θα µπορούν να διακινηθούν υπό το Kalamata Olives, αφού δικαίωµα θα έχουν µόνο οι 2.500 τόνοι της Μεσσηνίας.

 

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία