BACK TO
TOP
Brand name

Βιώσιμη ανάπτυξη στο επίκεντρο της ΜΕΒΓΑΛ

Ένα πολυθεματικό συνέδριο με τίτλο «Η ΜΕΒΓΑΛ που θέλουμε», που συνδύαζε ενημέρωση, εκπαίδευση και διασκέδαση διοργάνωσε το Σαββατοκύριακο 23 και 24 Φεβρουαρίου 2019 στην έδρα της, στα Κουφάλια Θεσσαλονίκης, η γαλακτοβιομηχανία ΜΕΒΓΑΛ.

aethsiosynedriomebgal19

112
0

Η εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Πνευματικό Κέντρο «Κωνσταντίνος Χατζάκος» των Κουφαλίων, περιλάμβανε διήμερο εκπαιδευτικό σεμινάριο με εισηγητή τον Καθηγητή του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, κ. Δημήτρη Μπουραντά, και θέμα «Ηγεσία διαρκούς επιτυχίας – Κρίσιμοι παράγοντες», παρουσία στελεχών της εταιρείας από όλα τα τμήματα και διαφορετικά επίπεδα ιεραρχίας, αλλά και συνεργατών-αντιπροσώπων της από όλη την Ελλάδα.

Κατά τη διάρκεια των παρουσιάσεων, η Αντιπρόεδρος και Διευθύνουσα Σύμβουλος, κα Μαίρη Χατζάκου, παρουσίασε το όραμα της ΜΕΒΓΑΛ, σκιαγραφώντας τη θέση και την εικόνα της εταιρείας στο σήμερα και με ποιους τρόπους μπορεί να βελτιωθεί  μελλοντικά.

Ο Αναπληρωτής Οικονομικός Δ/ντής, κ. Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος Χατζάκος, μίλησε  για το υφιστάμενο οικονομικό περιβάλλον της εταιρείας αλλά και το αντίστοιχο οικονομικό κλίμα στην Ελλάδα.  Παρουσίασε τα αποτελέσματα του 2018, που έκλεισαν με αύξηση στα 112 εκατ. ευρώ, και το πλάνο του 2019, έτος στο οποίο αναμένεται περαιτέρω ανάπτυξη τζίρου. Επίσης, περιέγραψε αναλυτικά τις επενδύσεις ύψους 5,3 εκατ. ευρώ που ολοκληρώθηκαν την προηγούμενη διετία και ανακοίνωσε ότι για το 2019 έχει ήδη σχεδιαστεί επενδυτικό πλάνο 4 εκατ. ευρώ.

Ο κ. Δημήτρης Τσιμούλας, Διευθυντής Πωλήσεων Ελλάδας, εστίασε στα νούμερα που σημείωσαν οι πωλήσεις της ΜΕΒΓΑΛ σε βάθος 10ετίας, υπογραμμίζοντας τα δυνατά και αδύνατα σημεία και τις βελτιωτικές κινήσεις που έχουν σχεδιαστεί για αύξηση των μεριδίων, ενώ η Marketing Director, κα. Αθηνά Καλδή, περιέγραψε το πλήρες φάσμα ενεργειών υποστήριξης των προϊόντων με διαφημιστικές ενέργειες στο σύνολο των μέσων, καθώς και τις επικείμενες κυκλοφορίες νέων προϊόντων και στις τρεις κατηγορίες γαλακτοκομικών (γάλα, γιαούρτι, τυροκομικά).

Για θέματα διασφάλισης ποιότητας και ψυκτικής αλυσίδας μίλησε η Διευθύντρια Διαχείρισης Ποιότητας και R&D, κα Μαίρη Γουγουλή, επισημαίνοντας τους πολλαπλούς και πολυάριθμούς ποιοτικούς ελέγχους που η ΜΕΒΓΑΛ υλοποιεί καθημερινά σε όλα τα στάδια, από τη φάρμα ως το ράφι.

Η κα. Χρύσα Παπαστογιαννίδου, υπεύθυνη Εταιρικής Επικοινωνίας, ανέπτυξε το πρόγραμμα «Αγάπης Έργα ΜΕΒΓΑΛ», που περιλαμβάνει εννιά βασικούς άξονες πρακτικών εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, υποστηρίζοντας ότι στη ΜΕΒΓΑΛ επιχειρηματική δράση και βιώσιμη ανάπτυξη συμβαδίζουν από την πρώτη στιγμή της ίδρυσης της εταιρείας.

Στα πλαίσια των εκδηλώσεων του Συνεδρίου, φιλοξενήθηκε γιορτή για όλους τους εργαζόμενους και άλλους προσκεκλημένους, στην οποία πέρα από την κοπή βασιλόπιτας για το καλό της νέας χρονιάς, ενισχύθηκαν με χρηματικό δώρο οι οικογένειες των εργαζομένων της εταιρείας που απέκτησαν πρόσφατα τρίτο παιδί, ως  έμπρακτη απόδειξη ότι η ΜΕΒΓΑΛ, παρά το μέγεθός της, λειτουργεί σαν οικογένεια.

Λίγα λόγια για τη ΜΕΒΓΑΛ

Η Μακεδονική Βιομηχανία Γάλακτος είναι μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες παραγωγής φρέσκων γαλακτοκομικών προϊόντων στην Ελλάδα και η πρώτη στη Βόρεια Ελλάδα. Δραστηριοποιείται στην καρδιά της παραγωγής του αγελαδινού γάλακτος, στη Μακεδονία, όπου παράγεται το 67% του φρέσκου γάλακτος της Ελλάδας και εισκομίζει σταθερά πρώτη ύλη από 700 φάρμες της ευρύτερης περιοχής. Απασχολεί περίπου 600 εργαζόμενους, διανέμει τα προϊόντα της σε χιλιάδες σημεία πώλησης στην Ελλάδα και σε πάνω από 30 χώρες σε όλο τον κόσμο και είναι πιστοποιημένη  για την ποιότητα της πρώτης ύλης, τη γνησιότητα των προϊόντων της και την υγιεινή των παραγωγικών της διαδικασιών. Με σεβασμό στην παράδοση και αφοσίωση στην ποιότητα, υπογράφει από το 1950 περισσότερα από 170 προϊόντα.

Περισσότερες πληροφορίες:

www.mevgal.gr

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία