BACK TO
TOP
Εκδηλώσεις

Η 2η FOODTECH δίνει ραντεβού 12-15 Νοεμβρίου 2021 σε ασφαλείς συνθήκες

Μετά την πρώτη της, επιτυχημένη επισκεπτικά και εμπορικά διοργάνωση, η μεγάλη έκθεση Τεχνολογίας και Εξοπλισμού για τον κλάδο Τροφίμων και Ποτών, επιστρέφει δυναμικά, σε συνθήκες Covid Free.

SYMMETEXOUME_FOODTECH_21_gre-1_2

235
0

Από τις 12 έως τις 15 Νοεμβρίου 2021, η FOODTECH θα αποτελέσει για ακόμα μία φορά την έκθεση – σταθμό για τις τεχνολογίες παραγωγής, επεξεργασίας, συσκευασίας, αποθήκευσης και διακίνησης Τροφίμων & Ποτών, θα αποτελέσει το κομβικό σημείο συνάντησης για όλους τους decision makers της βιομηχανίας τροφίμων και ποτών με τους προμηθευτές της και τέλος, θα συμβάλλει στην διαδικασία ανάκαμψης της επιχειρηματικής δραστηριότητας του κλάδου στην χώρα μας

To παρόν και το μέλλον του F&B Industry στη FOODTECH 2021

Η Ελληνική Βιομηχανία Τροφίμων και Ποτών, ο μεγαλύτερος κλάδος στην ελληνική μεταποίηση, που καλύπτει σχεδόν το 28% του συνόλου των επιχειρήσεων, στη δύσκολη περίοδο της πανδημίας επέδειξε και συνεχίζει να επιδεικνύει προσαρμοστικότητα, ανταποκρίνεται στα νέα δεδομένα της αγοράς και πορεύεται με αισιοδοξία, έχοντας ως στόχο να παγιώσει τη θέση της εντός των συνόρων και να συνεχίσει την περαιτέρω ανάπτυξη σε μεγάλα δίκτυα διανομής του εξωτερικού.
Στην post covid εποχή της πανδημίας, οι επιχειρήσεις της βιομηχανίας τροφίμων και ποτών μελετούν επίμονα, πειραματίζονται και επιλέγουν νέες τεχνολογίες για την παραγωγή προϊόντων υψηλής διατροφικής αξίαςμ ενώ παράλληλα επενδύουν σε ασφαλή και βιώσιμα συστήματα τροφίμων.

Και εδώ έρχεται να συμβάλλει η έκθεση FOODTECH, καθώς οι επισκέπτες θα έχουν την δυνατότητα να ανακαλύψουν από κοντά, σε συνθήκες Covid Free, τεχνολογίες αιχμής και αυτοματισμούς για low cost λειτουργία παραγωγής, εξασφαλίζοντας συγχρόνως υψηλή ποιότητα τελικού προϊόντος. Επίσης, θα συνομιλήσουν με εκπροσώπους εταιριών που έχουν τον πρωταγωνιστικό ρόλο στο μετασχηματισμό και την τεχνολογική εξέλιξη της βιομηχανίας τροφίμων & ποτών, αλλά και θα βρουν καινοτόμες προτάσεις και λύσεις για το design, marketing, sustainability και επιτυχές R&D στον τομέα της συσκευασίας.

Το ενδιαφέρον των επισκεπτών θα είναι αυξημένο και για αυτό το λόγο η διοργανώτρια εταιρία θα αποστείλει 25.000 προσωπικές barcode προσκλήσεις σε στοχευμένους επιχειρηματίες και στελέχη του κλάδου.

Επίσης, η πανδημία COVID-19 έθεσε νέες προκλήσεις στον τρόπο οργάνωσης και λειτουργίας των βιομηχανιών, επηρεάζοντας κύριες διαδικασίες της εφοδιαστικής αλυσίδας και της παραγωγής. Οι εκθέτες της FOODTECH θα παρουσιάσουν και θα αναδείξουν όλες τις καινοτόμες τεχνολογίες και τις λύσεις ψηφιακού μετασχηματισμού, προκειμένου να διασφαλιστεί η διατήρηση της ομαλής λειτουργίας των επιχειρήσεων του κλάδου και η απόκτηση ανταγωνιστικού πλεονεκτήματος εκ μέρους τους, στη post covid εποχή.

Ο κλάδος στηρίζει την έκθεση

Είναι γεγονός ότι από την πρώτη της κιόλας διοργάνωση, η FOODTECH έδειξε τη δυναμική της και το διεθνή χαρακτήρα της με τη συμμετοχή 200 κορυφαίων προμηθευτικών επιχειρήσεων από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Την έκθεση επισκέφτηκαν συνολικά 18.000 στελέχη από 10.000 επιχειρήσεις της βιομηχανίας των τροφίμων, εκ των οποίων 300 decision makers από 50 χώρες.

Τα εξαιρετικά αποτελέσματα της έρευνας επισκεπτών της FOODTECH 2019, με το 90% να δηλώνουν ικανοποιημένοι από την επίσκεψή τους και το 93% να δηλώνουν διατεθειμένοι να επισκεφτούν και την FOODTECH 2021, αποδεικνύουν ότι η έκθεση ήρθε για να μείνει και να συμβάλλει στην περαιτέρω ανάπτυξη του κλάδου. Έτσι λοιπόν, όλα δείχνουν ότι η 2η FOODTECH θα αποτελέσει για άλλη μια φορά το κέντρο των εμπορικών εξελίξεων της βιομηχανίας τροφίμων και ποτών και το απόλυτο σημείο συνάντησης των decision makers του χώρου.

Σημαντικά οφέλη από την παράλληλη διοργάνωση με την ARTOZA

Η FOODTECH 2021 θα διεξαχθεί στα HALLS 1,2 παράλληλα με την έκθεση ARTOZA, που θα λάβει χώρα στο HALL 3. Η ARTOZA αποτελεί μία αναγνωρισμένη διεθνώς έκθεση που καλύπτει πλήρως τις ανάγκες των επιχειρήσεων σε Α’ Ύλες, Εξοπλισμό, Μηχανήματα και Υπηρεσίες για τους κλάδους Αρτοποιίας, Ζαχαροπλαστικής, Παγωτού και Σοκολατοειδών Προϊόντων.

Από τις 12 έως τις 15 Νοεμβρίου 2021, η έκθεση FOODTECH δίνει ραντεβού, σε ασφαλείς συνθήκες, με χιλιάδες decision makers από την βιομηχανία τροφίμων και ποτών στο Metropolitan Expo!

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία