Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Εκδηλώσεις

Στις 3 με 6 Οκτωβρίου το 20ο Πανελλήνιο Φυτοπαθολογικό Συνέδριο

Το 20ο Πανελλήνιο Φυτοπαθολογικό Συνέδριο θα διεξαχθεί στη Θεσσαλονίκη από 3-6 Οκτωβρίου 2022 στο συνεδριακό χώρο του ξενοδοχείου «Porto Palace».

Αφισα133

828
0

Στο συνέδριο θα παρουσιαστούν πρωτότυπες ερευνητικές εργασίες και εικονογραφημένα κείμενα (posters) που θα καλύπτουν όλους τους κλάδους της βασικής και εφαρμοσμένης έρευνας στη Φυτοπαθολογία. Επίσης, θα πραγματοποιηθούν διαλέξεις ή συζητήσεις στρογγυλής τραπέζης σε επίκαιρα, σημαντικά προβλήματα της Φυτοπαθολογίας στην Ελλάδα.

Χρήσιμες πληροφορίες και νέα του συνεδρίου μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα του συνεδρίου (http://20.phytopath.gr).

ΕΓΓΡΑΦΗ/ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

Η εγγραφή στο Συνέδριο ορίστηκε στα 90 € και περιλαμβάνει:

 • παρακολούθηση
 • τσάντα συνεδρίου - γραφική ύλη
 • έντυπα (πρόγραμμα, πρακτικά συνεδρίου, βεβαίωση συμμετοχής)
 • συμμετοχή σε όλες τις κοινωνικές εκδηλώσεις που θα διοργανωθούν στα πλαίσια του συνεδρίου (εκδήλωση υποδοχής συνέδρων, 3 μεσημεριανά γεύματα, επίσημο δείπνο και διαλείμματα για καφέ)

Για τους φοιτητές, η εγγραφή ορίστηκε στα 40 € και περιλαμβάνει:

 • παρακολούθηση
 • τσάντα συνεδρίου - γραφική ύλη
 • έντυπα (πρόγραμμα, πρακτικά συνεδρίου, βεβαίωση συμμετοχής)
 • κουπόνια συμμετοχής στα διαλείμματα για καφέ και το επίσημο δείπνο του συνεδρίου

Οι εγγραφές των συνέδρων έχουν ήδη ξεκινήσει. Παρακαλούνται, όσοι σκοπεύουν να λάβουν μέρος στο Συνέδριο, ανεξάρτητα από τo αν θα παρουσιάσουν εργασία ή όχι, να πραγματοποιήσουν έγκαιρα την εγγραφή τους, ώστε να διευκολυνθούν οι εργασίες προετοιμασίας του Συνεδρίου και τα ονόματά τους να συμπεριληφθούν στον κατάλογο των συνέδρων. Η έγκαιρη εγγραφή των συνέδρων είναι επιπλέον απαραίτητη, για την ενδεχόμενη αναγκαιότητα τήρησης μέτρων διαχείρισης της πανδημίας.

ΔΙΑΜΟΝΗ

Η διαμονή των συνέδρων, εφόσον το επιθυμούν μπορεί να γίνει στο ξενοδοχείο Porto Palace, όπου θα διεξαχθεί το συνέδριο. Το Porto Palace Hotel είναι το μεγαλύτερο από τα deluxe class ξενοδοχεία της Θεσσαλονίκης και βρίσκεται στην περιοχή του νέου Λιμανιού, επί της Δυτικής Εισόδου της πόλης και σε απόσταση μόλις 5 λεπτών από το Κέντρο. Η οργανωτική επιτροπή εξασφάλισε για τους συνέδρους πολύ ικανοποιητικές τιμές δωματίων για την παροχή υπηρεσιών που προσφέρει το ξενοδοχείο, όπως φαίνεται στον παρακάτω πίνακα. 20o Πανελλήνιο Φυτοπαθολογικό Συνέδριο | Θεσσαλονίκη 3 - 6 Οκτωβρίου 2022 | ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΥΤΟΠΑΘΟΛΟΓΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

 

ΤΥΠΟΣ ΔΩΜΑΤΙΟΥ

ΤΙΜΗ ΔΩΜΑΤΙΟΥ

ΜΕ ΠΡΩΙΝΟ ΑΝΑ ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΗ

SUPERIOR ΓΙΑ ΧΡΗΣΗ 1 ΑΤΟΜΟΥ

85,00€

SUPERIOR ΓΙΑ ΧΡΗΣΗ 2 ΑΤΟΜΩΝ

95,00€

ΠΕΡΙΛΗΨΕΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΩΝ

Η υποβολή περιλήψεων έχει ήδη ξεκινήσει και γίνεται από ειδικό σύνδεσμο της ιστοσελίδας του συνεδρίου. Παρακαλούνται οι σύνεδροι που προτίθενται να παρουσιάσουν εργασία (προφορική ή εικονογραφημένη) να στείλουν την Ελληνική και απαραίτητα και την Αγγλική Περίληψη το αργότερο μέχρι τις 30 Ιουνίου 2022, δηλώνοντας τον τρόπο παρουσίασης που επιθυμούν (προφορική ή εικονογραφημένη).

Πέραν της ημερομηνίας αυτής, καμία περίληψη δε θα μπορεί να γίνει δεκτή για λόγους επιμέλειας και έκδοσης των πρακτικών. Επισημαίνεται ότι για λόγους ομαλής διεξαγωγής και παρακολούθησης του συνεδρίου ο συνολικός αριθμός των προφορικών παρουσιάσεων είναι συγκεκριμένος και ο τελικός τρόπος παρουσίασης αποτελεί αρμοδιότητα της Οργανωτικής Επιτροπής του Συνεδρίου.

Στις θεματικές ενότητες του συνεδρίου περιλαμβάνονται:

 • Νέες ασθένειες -Αιτιολογία
 • Μη παρασιτικές ασθένειες των φυτών
 • Καινοτόμα εργαλεία ταυτοποίησης παθογόνων και διάγνωσης ασθενειών των φυτών
 • Οικολογία και χαρακτηρισμός φυτοπαθογόνων μικροοργανισμών
 • Επιδημιολογία ασθενειών των φυτών
 • Σχέσεις παθογόνου-ξενιστή,
 • Στρατηγικές και καινοτόμα εργαλεία αντιμετώπισης ασθενειών των φυτών

Η εγγραφή στο συνέδριο είναι υποχρεωτική προκειμένου να παρουσιαστεί η εργασία στο συνέδριο και να εξασφαλισθεί η δημοσίευση της στο τεύχος των Περιλήψεων του Συνεδρίου. Ο κάθε εγγεγραμμένος σύνεδρος θα μπορεί να παρουσιάσει προφορικά μόνο μία (1) εργασία. Πέραν αυτής θα μπορεί να παρουσιάσει επιπλέον εργασίες μόνο ως εικονογραφημένα κείμενα (posters).

Λεπτομερείς οδηγίες για την συγγραφή της περίληψης υπάρχουν στον ιστότοπο του 20ου Πανελλήνιου Φυτοπαθολογικού Συνεδρίου (http://20.phytopath.gr).

Σημαντικές Ημερομηνίες

Αποστολή Περίληψης: 30 Ιουνίου 2022

ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΚΑΛΥΤΕΡΗΣ ΠΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΙΚΟΝΟΓΡΑΦΗΜΕΝΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ

Στα πλαίσια του 20ου Πανελληνίου Φυτοπαθολογικού Συνεδρίου, η Ελληνική Φυτοπαθολογική Εταιρεία θα βραβεύσει δύο νέους ερευνητές σύμφωνα με τις παρακάτω προϋποθέσεις

Βραβείο καλύτερης προφορικής παρουσίασης 500 €

Βραβείο καλύτερου εικονογραφημένου κειμένου 150 €

Δυνατότητα συμμετοχής στο θεσμό των βραβεύσεων παρουσιάσεων έχουν 20o Πανελλήνιο Φυτοπαθολογικό Συνέδριο | Θεσσαλονίκη 3 - 6 Οκτωβρίου 2022 | ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΥΤΟΠΑΘΟΛΟΓΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ.

μεταπτυχιακοί φοιτητές, υποψήφιοι διδάκτορες και μεταδιδακτορικοί ερευνητές. Οι υποψήφιοι διδάκτορες ή οι μεταδιδακτορικοί ερευνητές θα πρέπει να μη κατέχουν οργανική θέση σε ένα φορέα και να είναι πρώτοι συγγραφείς ή επικεφαλείς της σχετικής ερευνητικής ομάδας, ενώ κάθε υποψήφιος μπορεί να συμμετέχει μόνο με μια προφορική παρουσίαση ή ένα εικονογραφημένο κείμενο.

Αναλυτικές πληροφορίες και οδηγίες, σχετικά με τη συμμετοχή σας, την υποβολή των περιλήψεων των εργασιών, το πρόγραμμα του Συνεδρίου, οδηγίες για τις διαστάσεις των εικονογραφημένων κειμένων και πληροφορίες για την πρόσβαση στο χώρο διεξαγωγής του 20ου Πανελλήνιου Φυτοπαθολογικού Συνεδρίου, θα αναρτώνται στην ιστοσελίδα του Συνεδρίου (http://20.phytopath.gr/).

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή πληροφορία, σχετικά με το Συνέδριο, μπορείτε να επικοινωνείτε με την Οργανωτική Επιτροπή στην ηλεκτρονική διεύθυνση: 20.pfs.thess@gmail.com

Ολόκληρη η σχετική ανακοίνωση της διοργανώτριας αρχής διαθέσιμη εδώ


Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία