Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Εκδηλώσεις

«Startups for Sustainability»: Οι 17 Στόχοι της Βιώσιμης Ανάπτυξης

Το Envolve Entrepreneurship και η Νέα Γεωργία Νέα Γενιά διοργανώνουν ένα ανοιχτό εκπαιδευτικό εργαστήριο με τίτλο «Startups for Sustainability» την Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 17:00-20:00 στο Σεράφειο του Δήμου Αθηναίων.

Startups_for_Sustainability__002_

89
0

Το εργαστήριο, στο πλαίσιο των από κοινού δράσεων των δύο οργανισμών με θέμα την επιχειρηματικότητα και τη βιωσιμότητα, απευθύνεται σε μαθητές λυκείου, φοιτητές και ερευνητές που ασχολούνται ή θέλουν να ασχοληθούν με την επιχειρηματικότητα.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν καλύτερα τους 17 στόχους της Βιώσιμης Ανάπτυξης και πως οι νεοφυείς επιχειρήσεις μπορούν να συμβάλουν στην επίτευξή τους. Στο πρώτο μέρος, οι συμμετέχοντες θα παρακολουθήσουν ένα πάνελ συζήτησης γύρω από την επιχειρηματική βιωσιμότητα αποτελούμενο από διακεκριμένους επιστήμονες και startupers. Συμμετέχουν η Χριστίνα Δεληγιάννη, Managing Director της Verimpact, ο Αναστάσης Σταμάτης, Συνιδρυτής και CEO της Dataphoria και ο Νίκος Αθανασόπουλος, Συνιδρυτής της 4DMatter νικήτριας ομάδας του Trophy-Τροφή Challenge 2022.

Στο δεύτερο μέρος της εκδήλωσης, οι συμμετέχοντες θα δουλέψουν ομαδικά σε ένα διαδραστικό εργαστήριο, με βασική πρόκληση τη δημιουργία ανταγωνιστικού πλεονεκτήματος των επιχειρηματικών τους προτάσεων, μέσω της βιωσιμότητας. Το εργαστήριο θα συντονίσουν η Αγάπη Κυριακοπούλου, Marketing and ESG Manager του Envolve Entrepreneurship, και ο Σταύρος Παπαδόπουλος, Entrepreneurship Development Manager του οργανισμού Νέα Γεωργία Νέα Γενιά.Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία