
Έχετε αναρωτηθεί πως ένας τόπος επηρεάζει την εκάστοτε ποικιλία σταφυλιού;
Ή τι διαφορές υπάρχουν μεταξύ της οινοποίησης και της απόσταξης;
Το πώς μπορεί ένα κρασί να θεωρηθεί vegan ή τι είναι οι βιοδυναμικές καλλιέργειες κρασιού που ακούμε όλο και πιο συχνά;
Αυτές και άλλες αμέτρητες απορίες μπορείτε να θέσετε στους κορυφαίους παραγωγούς του κόσμου στην πιο ολοκληρωμένη έκθεση κρασιού, αποσταγμάτων, και όχι μόνο, που θα λάβει χώρα στο ξενοδοχείο Hilton την Κυριακή 14 Οκτωβρίου.
Δοκιμάστε σπάνιες φιάλες, επιλεγμένα αποστάγματα, πρωτότυπα cocktails, vegan και βιοδυναμικής καλλιέργειας κρασιά, προϊόντα delicatessen και πολλά ακόμα.
Η μαγευτική εμπειρία έρχεται να ολοκληρωθεί με τα πρωτότυπα workshops που θα πραγματοποιηθούν κατά τη διάρκεια της έκθεσης.
Αναζητήστε και απολαύστε τη γευστική αρμονία, αφεθείτε στις οσμές, δοκιμάστε αμέτρητα προϊόντα, υπό τις νότες της μουσικής και αποκτήστε τα σε προνομιακές τιμές.
Το 13ο Cellier Wine Fair θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 14/10 από τις 11:00 έως τις 20:00 στο Hilton Athens, αίθουσα Τερψιχόρη.
Εξασφαλίστε άμεσα το εισιτήριο σας, ηλεκτρονικά στο www.cellier.gr ή από τα ταμεία της έκθεσης.
Προπώληση εισιτηρίων στην προνομιακή τιμή των 5 ευρώ στο e-shop www.cellier.gr.
Τιμή εισιτηρίου 7 ευρώ, (είσοδος επαγγελματιών του κλάδου, ελεύθερη).
Ακολουθήστε την εκδήλωση Cellier Wine Fair στο facebook και ενημερωθείτε πρώτοι για τα νέα και τις εκπλήξεις που τα Cellier σας επιφυλάσσουν.
Facebook event: www.facebook.com/events /339214710154079/
Επίσημο hashtag: #CellierWineFair
Για περισσότερες πληροφορίες: κ. Θεόδωρος Λιώκης τηλ. 210 90 06 933, th.liokis@cellier.gr