BACK TO
TOP
Αναγγελίες Εκδηλώσεων

Στην υπηρεσία ελαιοκομίας, αμπελουργίας, οπωροκηπευτικών η SITEVI 2019

Από τη δημιουργία της το 1977, η SITEVI δεν σταμάτησε να αναπτύσσεται με αποτέλεσμα να έχει καθιερωθεί ως έκθεση-ορόσημο στον εξοπλισμό και την τεχνογνωσία στους παραγωγικούς κλάδους της αμπελουργίας-οινοποιίας, της ελαιοκομίας και των οπωροκηπευτικών. Η 29η SITEVI θα πραγματοποιηθεί μεταξύ 26 και 28 Νοεμβρίου 2019, στο Εκθεσιακό Πάρκο του Μοντπελιέ της Γαλλίας.

astondromogiathsitevi

2
0

Η προηγούμενη διοργάνωση του 2017, προσέλκυσε 57.000 επαγγελματίες επισκέπτες, 1.100 εκθέτες από 25 χώρες, με μια αύξηση κατά 19% των διεθνών εκθετών, προσελκύοντας επισκέπτες από 65 χώρες.

Όπως μεταφέρεται, πέντε μήνες πριν την έκθεση, οι επιβεβαιωμένες κρατήσεις δείχνουν ισχυρό ενδιαφέρον από τους παράγοντες των τριών παραγωγικών κλάδων, με περισσότερους εκθέτες σε σύγκριση με το 2017. Επιπλέον, το μερίδιο των διεθνών εκθετών παρουσιάζει αύξηση και αντιπροσωπεύει σήμερα το 28% του συνόλου των εγγεγραμμένων εκθετών (έναντι 25% το 2017).

Πιστοί εκθέτες, μεταξύ των οποίων και αρκετοί μεγάλοι πελάτες, έχουν επιβεβαιώσει την παρουσία τους στην εκδήλωση: AGCO, ARBOS, BERTHOUD, CASE IH, CLAAS, FERRAND, GREGOIRE BESSON, JOHN DEERE, KUBOTA, KUHN, NEW HOLLAND, PELLENC, κ.ά

Η φετινή έκθεση θα υποδεχθεί και πολλούς νέους εκθέτες: GUALAL CLOSURES, EMIS, LALLEMAND, NYSEOS, ALPEGO, BRENNTAG, CHR HANSEN, DALKIA AIR SOLUTIONS, EPSON, FENWICK LINDE, FORIGO ROTER, KOPPERT, LEMKEN, SIDEL, TIMAC AGRO, TRELLEBORG, VITISOFT, κλπ.

Βραβεία Καινοτομίας SITEVI

Τα Βραβεία Καινοτομίας αναδεικνύουν τις πιο σημαντικές εξελίξεις στον κλάδο. Στην κριτική επιτροπή συμμετέχουν πάνω από 20 καταξιωμένοι ειδικοί, τόσο από τη Γαλλία όσο και το εξωτερικό: επιστημονικοί διευθυντές, υπεύθυνοι έρευνας, μηχανικοί, καθηγητές καθώς επίσης και τακτικοί χρήστες του εξοπλισμού, προκειμένου να καταλήξουν σε έναν μοναδικό κατάλογο βραβευθέντων, ο οποίος  θα γίνει γνωστός σε συνέντευξη τύπου στις 24 Σεπτεμβρίου στο Montpellier.

Συνέδρια, εργαστήρια, masterclass, χώρος γευσιγνωσίας

Στο πλαίσιο της 29ης διοργάνωσης, προγραμματίζονται περισσότερα από 40 συνέδρια και εργαστήρια από το IFV (Γαλλικό Ινστιτούτο Αμπέλου και Οίνου) και τη Γαλλική Διεπαγγελματική Ένωση για την ελιά που θα επιτρέψουν στους επισκέπτες να συζητήσουν όλες τις νέες προκλήσεις για τους κλάδους αναφοράς, όπως και τις τάσεις της αγοράς.

Masterclass (για τον οίνο και το ελαιόλαδο), που διοργανώνονται από το IFV και το AFIDOL, ορισμένα εκ των οποίων θα είναι στα αγγλικά. Θα ασχοληθούν με θέματα όπως: γευσιγνωσία ανθεκτικών ποικιλιών αμπέλου, μελλοντικές ποικιλίες αμπέλου στη νότια Γαλλία την ώρα που η χώρα στρέφεται προς το λευκό κρασί, τα τρία χρώματα του Carignan, τυφλή δοκιμή διαφόρων ροζέ.

Tasting Avenue, μια νέα πρόταση για το 2019, αφιερωμένη στην ελεύθερη γευσιγνωσία της ποικιλομορφίας των γαλλικών και διεθνών αμπελουργικών και ελαιοκομικών περιοχών. Ειδικά σχεδιασμένος με γνώμονα τους επαγγελματίες του οίνου και του ελαιόλαδου, αυτός ο χώρος θα διευκολύνει την υποστήριξη και την παροχή συμβουλών στους επισκέπτες καθώς και τις επαφές με τους εκθέτες της φετινής διοργάνωσης.


Περισσότερες πληροφορίες: https://www.sitevi.com

και για βοήθεια με τις ελληνικές συμμετοχές: τηλ. 210 36 25 516 (Promosalons)

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία