BACK TO
TOP
Farming

Στις κορυφαίες ελληνικές εταιρίες η FARMA-CHEM SA

Η FARMA-CHEM SA διακρίθηκε ως μια από τις δυναμικότερες και υγιέστερα αναπτυσσόμενες ελληνικές επιχειρήσεις, στο πλαίσιο της απονομής των βραβείων επιχειρηματικής αριστείας “Diamonds of The Greek Economy 2019”.

SAK_3668

73
0

 Η FARMA-CHEM SA επιλέχθηκε μεταξύ των σημαντικότερων επιχειρήσεων της χώρας, με την εταιρεία να διακρίνεται για τα πολύ θετικά οικονομικά αποτελέσματα που καταγράφει τα τελευταία χρόνια καθώς και τη δυναμική ανάπτυξη που παρουσιάζει εντός και εκτός συνόρων. Μεταξύ μεγάλων και σημαντικών επιχειρήσεων της χώρας, η FARMA-CHEM SA ξεχώρισε για τη συνεχή ανάπτυξη, το σεβασμό στο ανθρώπινο δυναμικό της, την αξιοσημείωτη εξωστρέφεια και τη συμβολή της στη βελτίωση του επιχειρηματικού περιβάλλοντος.

Για την αξιολόγησή των επιχειρήσεων, λήφθηκε υπόψη μία σειρά οικονομικών δεικτών και κριτηρίων, όπως η κερδοφορία και ρευστότητα των επιχειρήσεων, αλλά και παράγοντες που αφορούν στην πολιτική τους στους τομείς του ανθρώπινου δυναμικού και της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης.


H διάκριση αυτή, καταδεικνύει πως η επιχειρηματική δραστηριότητα της FARMA-CHEM SA συνδέεται με υγιή αναπτυξιακή πορεία και με άριστους δείκτες οικονομικής βιωσιμότητας, μέσα σε μία δύσκολη περίοδο οικονομικής ύφεσης για τη χώρα.

Αμέσως μετά την παραλαβή του βραβείου, ο Πρόεδρος της FARMA-CHEM SA, κ. Βασίλειος Ι. Μυλωνάς δήλωσε: «Η συγκεκριμένη διάκριση αποτελεί μια ακόμα επιβεβαίωση πως κινούμαστε στη σωστή κατεύθυνση, για να κάνουμε πράξη το όραμά μας. Η FARMA-CHEM SA στοχεύει να συνεισφέρει καθοριστικά, με τρόπο σύγχρονο, αποδοτικό και αποτελεσματικό στη βελτίωση της ανταγωνιστικότητας της ελληνικής οικονομίας, ως η κυρίαρχη δύναμη στον κλάδο των Αγροχημικών & Λιπασμάτων. Όλα τα μέλη της Οικογένειας της FARMA-CHEM SA θα συνεχίσουμε την προσπάθειά μας για να βρισκόμαστε ανάμεσα στους αληθινούς ηγέτες της ελληνικής οικονομίας, εφαρμόζοντας μία επιτυχημένη στρατηγική εξωστρέφειας και συνεχούς ανάπτυξης και εστιάζοντας στην ποιότητα, την καινοτομία και την αξιοπιστία.».

 

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

Ροή Ειδήσεων

Ροή Ειδήσεων Προγράμματα Farming Πληρωμές