BACK TO
TOP
Farming

Η Biosolids επενδύει στην κομποστοποίηση και στα προϊόντα ειδικής θρέψης με νέες συνεργασίες

Έχοντας δηµιουργήσει µία µονάδα κοµποστοποίησης στη Σκύδρα Πέλλας δυναµικότητας 22.000 τόνων ετησίως, η Biosolids SA παράγει καινοτόµα οργανοχουµικά εδαφοβελτιωτικά προϊόντα υψηλής ποιότητας, µέσω της κοµποστοποίησης οργανικών υπολειµµάτων, επενδύοντας στις αρχές της κυκλικής οικονοµίας.

34_18

4
0

Σκοπός της, είναι η ορθολογική διαχείριση των υπολειµµάτων και της βιοµάζας µε γνώµονα την προστασία του περιβάλλοντος και τη βιώσιµη ανάπτυξη.

Η Biosolids SA έχοντας παράλληλα ως στόχο την βελτίωση της αγροτικής παραγωγής βασισµένη στα πλαίσια της αειφορικής γεωργίας, βοηθά τους παραγωγούς να βελτιώσουν τη φυσική υγεία και τη γονιµότητα των εδαφών τους. Τα προϊόντα που προσφέρει στην ελληνική αγορά επιτρέπουν όπως λέει η εταιρεία τη µείωση χρήσης χηµικών λιπασµάτων, ενώ προσφέρουν βελτίωση της ποιότητας και γονιµότητας του εδάφους και παραγωγή πιο ανθεκτικών και αποδοτικών καλλιεργειών.

Έτσι η εταιρεία συµβάλλει, ουσιαστικά, στην ενίσχυση της ανθεκτικότητας και της βιωσιµότητας του πλανήτη µας.

Τα προϊόντα Biosolids Compost είναι υψηλής ποιότητας βελτιωτικά εδάφους, που έχουν προκύψει από ελεγχόµενη αερόβια αποσύνθεση οργανικών υλικών, βιολογικά σταθερά, πλούσια σε θρεπτικά, χουµικά οξέα κατάλληλα για την ανάπτυξη των φυτών. Είναι πλούσια σε οργανική ουσία, θρεπτικά συστατικά και ωφέλιµους µικροοργανισµούς ανάπτυξης και εφαρµόζονται σε όλες τις καλλιέργειες παντός τύπου. Επιπλέον, είναι ιδανικά για χρήση στην ανάπλαση τοπίου, στην ανακατασκευή κήπου, καθώς επίσης χρησιµοποιούνται ως υλικά επικάλυψης του εδάφους πριν την φύτευση γκαζόν.

 

Πλεονεκτήµατα Biosolids Compost

Ως προς τις φυσικές ιδιότητες του εδάφους, βελτιώνουν τη δοµή και µειώνουν την πυκνότητά του, βοηθούν θετικά στη διάβρωση και αυξάνουν την ικανότητα κατακράτησης νερού. Ως προς τις χηµικές ιδιότητες του εδάφους, τα προϊόντα Biosolids Compost σταθεροποιούν το pH και βελτιώνουν την κατακράτηση θρεπτικών στοιχείων µέσω της αύξησης της ικανότητας ανταλλαγής κατιόντων. Ως προς τις βιολογικές ιδιότητες του εδάφους, παρέχουν θρεπτικά οργανικά στοιχεία και εµπλουτίζουν το έδαφος µε ωφέλιµους µικροοργανισµούς ανάπτυξης των φυτών.

 

Biosolids Compost Bio υψηλής ποιότητας προϊόν πλούσιο σε οργανική ουσία, χουµικά οξέα, θρεπτικά συστατικά.

 

Biosolids Εύφορη Γη εστιάζει στην οργανική θρέψη των καλλιεργειών πλούσιο σε µακροθρεπτικά στοιχεία και ιχνοστοιχεία ζωτικής σηµασίας για την ενίσχυση της καλλιέργειας.

 

Biosolids Organic Grow εδαφοβελτιωτικό εµπλουτισµένο µε µυκόρριζα. Θρέφει τη ρίζα και αυξάνει την αντοχή του φυτού σε καταπονήσεις. Ιδανικό προϊόν για νέες φυτεύσεις δένδρων και λαχανικών.

 

 Biosolids Vermi Compost παράγεται από την αποδόµηση οργανικών υπολειµµάτων µέσω της φυσικής πεπτικής διαδικασίας των γαιοσκωλήκων και αποτελεί ένα πλούσιο φυσικό οργανικό εδαφοβελτιωτικό.

 

Biosolids Grow Bag µείγµα περλίτη και Biosolids Compost. Εµπλουτισµένο υπόστρωµα υδροπονίας για την παραγωγή λαχανικών και ανθοκοµικών φυτών.

 

Η αποκλειστική συνεργασία µε την Ιταλική Italpollina S.p.A

 Το όραµα και την αποστολή της Biosolids, ήρθε να επισφραγίσει η αποκλειστική συνεργασία µε την Italpollina S.p.A, τη διεθνούς φήµης Ιταλική εταιρεία παραγωγής οργανικών λιπασµάτων, βιοδιεγερτών και ωφέλιµων µικροοργανισµών. Η Hello Nature (Italpollina), µε 50 χρόνια εµπειρίας και συνεχούς καινοτοµικής δράσης έχει καταφέρει να παρουσιάσει στην αγορά µια εξελιγµένη γκάµα προϊόντων, µε γνώµονα την αειφορία και µε απόλυτο σεβασµό στη φύση, αλλά και την ανθρώπινη υγεία.

 Ανλυτικά το αφιέρωμα διαθέσιμο εδώ.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

Ροή Ειδήσεων

Ροή Ειδήσεων Προγράμματα Farming Πληρωμές