BACK TO
TOP
Farming

Συνεργασία STET με ΥΒΡΙΔΙΑ ΕΛΛΑΣ ΑΒΕΕ για διανομή σπόρων πατάτας στην Ελλάδα

H STET και η ΥΒΡΙΔΙΑ ΕΛΛΑΣ ΑΒΕΕ ανακοίνωσαν την έναρξη της συνεργασίας τους για τη διανομή των σπόρων πατάτας, σε όλη την Ελλάδα, με εξαίρεση την Κρήτη.

rooien-proefv-7229

604
0

H STET αποτελεί μια από τις πιο γνωστές και καθιερωμένες εταιρείες πατάτας, με έδρα το Emmeloord της Ολλανδίας και ειδικεύεται στην ανάπτυξη, παραγωγή και παγκόσμια εμπορία ποικιλιών σπόρων πατάτας ολλανδικής προέλευσης. Ένα από τα κύρια ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα της εταιρείας είναι η αξία που προσδίδει στους πελάτες της, προσφέροντας προϊόντα και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας.

O Εμπορικός Διευθυντής της STET, Rutvik Patil, ανέφερε χαρακτηριστικά: «η ΥΒΡΙΔΙΑ ΕΛΛΑΣ είναι σε θέση να ενισχύσει περαιτέρω την παρουσία της STET στην ελληνική αγορά αξιοποιώντας τους πόρους και την εκτεταμένη τεχνογνωσία της στη διανομή και προώθηση πολλαπλασιαστικού υλικού στην Ελλάδα».


Η ΥΒΡΙΔΙΑ ΕΛΛΑΣ ιδρύθηκε το 1981 και διατηρεί για περισσότερα από 40 χρόνια ηγετική θέση στην ελληνική αγορά. Επιπρόσθετα, σήμερα θεωρείται ως μια από τις πλέον εξειδικευμένες εταιρείες στον κλάδο. Η πρόσφατη επέκταση της επιχείρησης στον κλάδο των Λιπασμάτων και της Φυτοπροστασίας, επιβεβαιώνει την δέσμευσή της για ακόμη μεγαλύτερη ενίσχυση της παρουσίας της στην ελληνική αγορά.

Όπως επισήμανε ο Γενικός Διευθυντής της ΥΒΡΙΔΙΑ ΕΛΛΑΣ, Θεόδωρος Ξανθόπουλος: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για την έναρξη της συνεργασίας μας με την STET. Οι ποικιλίες σπόρων πατάτας STET θα διευρύνουν περαιτέρω το χαρτοφυλάκιο των προϊόντων μας, δίνοντάς μας τη δυνατότητα να προσφέρουμε στους πελάτες μας μια πλήρη γκάμα προϊόντων και υπηρεσιών, μέσω της εκτεταμένης τεχνογνωσίας και της εξειδίκευσης που διαθέτουμε». Η ΥΒΡΙΔΙΑ ΕΛΛΑΣ ανήκει και υποστηρίζεται από την παγκόσμια παρουσία και τεχνογνωσία του ομίλου AGRIMATCO.



Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

Ροή Ειδήσεων

Ροή Ειδήσεων Προγράμματα Farming Πληρωμές