Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP

Special Reports

40-41a_6

Τα 400 κατσίκια και ένα µητάτο στα ορεινά της Ίου γεµάτο µε συνταγές τυροκόµησης των παλιών ήταν η κληρονοµιά του ∆ηµήτρη Χάρου από την οικογένειά του. Μεγαλωµένος µαζί µε τα ζώα της οικογένειας, έµαθε από µικρό παιδί πώς οι κτηνοτρόφοι των Κυκλάδων στραγγίζουν τις ξερολιθιές για γάλα.

98007924_3068857899859628_746353376312164352_o_2

Με άνετα παπούτσια και απλά ρούχα, τα αδέρφια Καπλάνη στο Παραπούγκι, ένα χωριό βόρεια της Καλαµάτας, προσκαλούν όσους ενδιαφέρονται να πάρουν µέρος στην παραγωγή ελαιολάδου, κορωνεϊκης ποικιλίας, και να περιηγηθούν σε έναν ελαιώνα που φυτεύτηκε από το 1890.

gerasimou1909292

Μετρά αντίστροφα πλέον ο χρόνος για την έναρξη λειτουργίας της νέας παραγωγικής µονάδας αφυδατωµένης µηδικής, που κατασκευάζει στις Σέρρες, ο όµιλος ΙΤΑ, δίδοντας µια νέα προοπτική για τους καλλιεργητές µηδικής του νοµού και µια ακόµη εναλλακτική λύση, υψηλής θρεπτικής αξίας, για το σιτηρέσιο του εγχώριου κτηνοτροφικού δυναµικού.

40b

Tο σλόγκαν epic tastes from greece, δένει απόλυτα µε το όνοµα, τα ιδανικά, και το όραµα της εταιρείας Όμηρος, της οποίας ο σκοπός είναι να φέρει σε όλο τον κόσµο τις επικές γεύσεις των προϊόντων της.

KAR_2263

Άνοιγµα του µέτρου της αποθεµατοποίησης στα τυροκοµικά προϊόντα (ενδεχοµένως και στο ελαιόλαδο) και δυνατότητα περαιτέρω χρηµατοδότησης των τυροκοµικών επιχειρήσεων µε βάση τα αποθέµατα που διατηρούν, προτείνουν οι επιχειρήσεις του κλάδου

25-41

Ανακατατάξεις σε πολλά επίπεδα δείχνει να ακολουθεί ο κλάδος της εγχώριας τυροκοµίας, ως αποτέλεσµα των αλλαγών που επέρχονται στα καταναλωτικά πρότυπα και οι οποίες ευνοούν, όπως όλα δείχνουν, τα τοπικά προϊόντα υψηλής προστιθέµενης αξίας.

IMG_7430

Χρώμα, ποιότητα, υψηλή θρεπτική αξία, συνεκτικότητα κεφαλής και ανθεκτικότητα σε ασθένειες κάνουν τις ποικιλίες των σταυρανθών της Syngenta πιο επιθυμητές από τους καταναλωτές και τους παραγωγούς.

40_41_new1

Ένας από τους κορυφαίους σεφς του πλανήτη, ο Νταν Μπάρμπερ, έχει δρομολογήσει ένα σχέδιο που θα σώσει και θα αναπτύξει το μοντέλο γαστρονομικής αντίληψης «από τη φάρμα στο τραπέζι». Προσπαθεί να διδάξει τη νέα γενιά κορυφαίων μαγείρων τη σημασία των μικρών και μεσαίων διαφοροποιημένων αγροτικών εκμεταλλεύσεων στην σύγχρονη μαγειρική.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία