Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP

Special Reports

KAR_5998

Στα επιτεύγματα της Papadopoulos - Mediterre η συνεχής παρουσία των προϊόντων της, Omphacium και Mythocia, στα βραβεία των διεθνών διαγωνισμών αλλά και η αναβίωση της αρχαίας τοπικής ποικιλίας Ολυμπία.

savvato3

Σε πλήρη ετοιµότητα για τη µεγάλη µάχη των πωλήσεων µε µια τεράστια γκάµα µοντέλων  νέων προδιαγραφών σε κινητήρες και design, βρίσκονται οι εισαγωγείς αγροτικών µηχανηµάτων ενόψει της φετινής  Agrotica.

barillacenter

Σκόπιμα θολές οι νομικές γραμμές για τα δεδομένα που συλλέγουν οι εταιρείες από τους αγρούς, τα οποία εν δυνάμει μπορούν να διαταράξουν όλη την αγροτική οικονομία αναφέρει το ίδρυμα Barilla.

thema_2_kentrikh_8425

Την ανάγκη αναβάθμισης της τεχνολογικής στάθμης της αγροτικής παραγωγής θα βοηθήσει στη βελτίωση της ανταγωνιστικότητας του πρωτογενούς τομέα αυξάνοντας κατά 41% το αγροτικό εισόδημα μέσω της αύξησης της απόδοσης κατά 10% και μείωση του κόστους παραγωγής κατά 18%, επισημαίνει σε νέα μελέτη του το ΙΟΒΕ.

Amfigal_logo_final

Η δημιουργία, μελέτη και παρουσίαση ενός νέου καινοτόμου προϊόντος στην κατηγορία των γαλακτοκομικών προϊόντων (τυριού) με υψηλού επιπέδου οργανοληπτικά χαρακτηριστικά, που θα αξιοποιεί τα βότανα και φαρμακευτικά φυτά της περιοχής Δυτικής Ελλάδας, βρίσκεται στο επίκεντρο ερευνητικού πρότζεκτ που δρομολογεί η συνεταιριστική ΑΜΦΙΓΑΛ σε συνεργασία με το Τμήμα Επιστήμης Τροφίμων & Διατροφής του Πανεπιστημίου Αιγαίου (υπεργολάβος του προγράμματος).

1-Symvouloi

Τέσσερα σενάρια πολιτικής με ορίζοντα 30ετίας προτείνει η Επιτροπή Γεωργίας που βλέπει την εμπλοκή λιανοπωλητών στην αγροτική παραγωγή και τις ανακατατάξεις από τις εμπορικές συμφωνίες να απειλούν το γεωργικό εισόδημα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία