Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP

Special Reports

lukas

Η διαδροµή της εταιρείας ΛΥΚΑΣ ΙΚΕ µε έδρα το Βαφειοχώρι του Κιλκίς ξεκινάει τον Φεβρουάριο του 1987 φτάνοντας σήµερα να διαθέτει µεγάλη ποικιλία εκλεπτυσµέν...

26-31b

Έναν αναπάντεχο εορταστικό «µποναµά» συνολικής αξίας 10.000 ευρώ, που θα τον βοηθήσει να ξεκινήσει µε το… δεξί τη νέα χρονιά, επιφύλαξε η τύχη στον παραγωγό, Θοδωρή ∆εληζήση, από τον Έξαρχο Γρεβενών.

_Αρχειο_ΕΠΠ_φασολι_2

Έτοιμοι να διαθέσουν στην αγορά ένα ιδιαίτερα ποιοτικό προϊόν και με μεγάλη προστιθέμενη αξία, του φημισμένου και προστατευόμενου με πιστοποίηση ΠΓΕ φασολιού της Πρέσπας, είναι έξι βιοκαλλιεργητές της ομώνυμης ακριτικής περιοχής της Φλώρινας.

bioflo1

Το στοίχηµα µιας οικογενειακής επιχείρησης από τη Φλώρινα, είναι να καθιερωθεί στην εγχώρια αγορά, ως η κατ’ εξοχήν ελληνική εταιρεία παραγωγής κέτσαπ, µουστάρδας αλλά και µιας σειράς αλειµµάτων όπως είναι η τυροκαυτερή, το τζατζίκι, η κοπανιστή ή η ταραµοσαλάτα.

46-47c

Σε ένα χώρο, ισόγειο με πατάρι, που είναι δεν είναι μεγαλύτερος από 80 -100 τ.μ., περισσότεροι από 40 κωδικοί τυριών και γαλακτοκομικών προϊόντων προκαλούν τις αισθήσεις του επισκέπτη.

40-41b_19

Λίγοι είναι εκείνοι που γνωρίζουν τη διαδροµή από τον σπόρο του σιταριού στο χωράφι, µέχρι τη σφολιάτα που µόλις βγήκε από τον φούρνο. Μια οικογένεια µυλωνάδων από την Πτολεµαΐδα, µε πορεία σχεδόν εκατονταετή στην αγροτική παραγωγή, όχι µόνο γνωρίζει τα µυστικά της διαδροµής, αλλά µπορεί και δίνει κατευθύνσεις σε κάθε ένα από τα στάδια, προσδίδοντας ένα άλλο βάθος στην έννοια της καθετοποίησης.

40-41a_9

Η φιλοσοφία του είναι πως στην κτηνοτροφία η εµπειρία θα πρέπει να «παντρεύεται» µε την επιστήµη και πως η ενασχόληση µε τα ζώα δεν είναι έσχατη επιλογή επαγγελµατικής αποκατάστασης γιατί δεν έχεις τί άλλο να κάνεις, αλλά µια κανονική επιχείρηση.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία