BACK TO
TOP
Special Reports

Τον Κτηνοτρόφο της Χρονιάς στο Πετσάλι Ιωαννίνων επισκέφτηκε η Yara

Στο Πετσάλι Ιωαννίνων ολοκληρώθηκε η βράβευση του κου Ηρακλή Μπαλαντάνη στις 12 Μαρτίου, ο οποίος διακρίθηκε στην κατηγορία ο Κτηνοτρόφος της Χρονιάς, από την Agrenda και τον εκδοτικό οίκο GreenBox στα ετήσια βραβεία του Κτηνοτρόφο της Χρονιάς.

χειραψια_YARA_Paradosi_KTHN_XRONIAS_IWANNINA_MART_20

Κατσουλιέρη Αγάπη

1306
0

 Ο Ηρακλής Μπαλαντάνης αφού υποδέχτηκε την υπεύθυνη Trade Marketing της Yara Ελλάς, Μαρία Ψαρρού και τον Yπεύθυνο Πωλήσεων της Yara Ελλάς Βαγγέλη Κουτσιούμπα, τους ξενάγησε στη μονάδα του και συζήτησαν για το έργο του.

«Ο κος Ηρακλής Μπαλαντάνης διαθέτει μια πλήρως οργανωμένη και καθετοποιημένη μονάδα την οποία έχει καταφέρει να αναπτύξει και να αναδείξει με μεράκι. Εκ μέρους της Yara Ελλάς, εκφράζουμε τα συγχαρητήρια μας στον κο Ηρακλή Μπαλαντάνη, και έχουμε έρθει σήμερα εδώ για να παραδώσουμε λιπάσματα από τη σειρά διαφυλλικών λιπασμάτων YaraVita, ώστε να αυξήσει τις αποδόσεις στις καλλιέργειες του» δήλωσε η Μαρία Ψαρρού, παραδίδοντας στον Κτηνοτρόφο της Χρονιάς μια σημαντική ποσότητα καινοτόμων λιπασμάτων, εξειδικευμένων για τις καλλιέργειες του.

O κος  Κουτσιούμπας αναφερόμενος στο σπουδαίο έργο του κου Μπαλαντάνη, τόνισε την στήριξη της Yara Ελλάς στον θεσμό του Αγρότη της Χρονιάς και την αξία του θεσμού στην ελληνική επιχειρηματικότητα. «Στη Yara Ελλάς, στηρίζουμε χρόνια τώρα τον θεσμό του Αγρότη της Χρονιάς, έναν θεσμό πολύ σημαντικό για την ελληνική γεωργία.

Στο πλαίσιο της στήριξης αυτής, βρισκόμαστε στο Πετσάλι Ιωαννίνων για τη βράβευση του Κτηνοτρόφου της Χρονιάς κου Μπαλαντάνη. Η βράβευση αυτή είναι πολύ σημαντική γιατί η συγκεκριμένη μονάδα συνδυάζει αυτά που χρειάζεται η ελληνική γεωργία. Επιχειρηματικότητα και καινοτομία, και μάλιστα από έναν άνθρωπο, νέο που έχει και διάδοχη κατάσταση, πράγμα πολύ σημαντικό για τις κτηνοτροφικές μονάδες στην ελληνική γεωργία».

Στη συνέχεια, ο Υπεύθυνος Πωλήσεων  κος Βαγγέλης Κουτσιούμπας παρουσίασε το «βραβείο» της Yara Ελλάς για την αναγνώριση του έργου του Κτηνοτρόφου της Χρονιάς κου Ηρακλή Μπαλαντάνη. Όλα τα προϊόντα είναι εξειδικευμένα στις ανάγκες των καλλιεργειών του κτηνοτρόφου.

Ο κος Μπαλαντάνης ευχαρίστησε τη Yara Ελλάς, για την προσφορά της και για την αναγνώριση των προσπαθειών του. Σύμφωνα με τον κο Μπαλαντάνη, τα προϊόντα της Yara Ελλάς είναι άριστης ποιότητας και ευελπιστεί να διαπιστώσει τα καλύτερα αποτελέσματα στις καλλιέργειες του, μετά την εφαρμογή τους.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία