BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Πολυχρηστικά κάνει τα Fastrac 4000 η JCB

Τα JCB Fastrac κινούνται και εργάζονται αξιοπρεπώς ακόμη και σε εργασίες έξω από το χωράφι λέει η κατασκευάστρια, η οποία λάνσαρε στην αγορά μια ποικιλία προαιρετικού εξοπλισμού για επαγγελματίες που εργάζονται σε αεροδρόμια, βιομηχανίες και άλλους κλάδους.

JCB_SITE_1

Βασίλης Σοφός

8
0

Τον εξοπλισμό που μεταμορφώνει εξ ολοκλήρου τις δυνατότητες που έχουν τα τρακτέρ της σειράς Fastrac 4000 θα παρουσιάσει στην έκθεση LAMMA η αγγλική JCB.

Η εταιρεία θα παρουσιάσει τον εξοπλισμό που προσφέρει προαιρετικά για τα τρακτέρ της σειράς, τα οποία σύμφωνα με την εταιρεία είναι ικανά να αντεπεξέλθουν ικανώς και εκτός γεωργικών εργασιών.

Παράλληλα, η JCB θα δείξει στο κοινό και γεωργικό εξοπλισμό που ταιριάζει στην ίδια σειρά 4000 ( 175-235 ίπποι) αλλά και άλλα εξαρτήματα για τη μεγαλύτερη σειρά 8000 ( 306-348 ίπποι). Για το δημοφιλές Fastrac 4220 η εταιρεία έχει να προτείνει μπροστινό και πίσω εξοπλισμό που συνδυαστικά με άλλα εξαρτήματα διαμορφώνεται σε ένα κατάλληλο εκχιονιστικό εργαλείο ή ένα διανομέας αλατιού.



Ο διευθύνων σύμβουλος της JCB, Τζον Σμιθ εξηγεί: Ορισμένοι εργολάβοι, επιχειρήσεις αλλά και αεροδρόμια στην Αγγλία αλλά και σε άλλες χώρες χρησιμοποιούν τα Fastrac για να καλύψουν επαρκώς τις ανάγκες τους, διαμορφώνοντας κατάλληλα τα τρακτέρ.

Η εταιρεία εξηγεί τους λόγους που τα Fastrac προτιμώνται από πολλούς επαγγελματίες που δεν ανήκουν στον γεωργικό κλάδο λέγοντας πως η ευελιξία, η τετρακίνηση αλλά και η τελική ταχύτητα που προσφέρουν τα μοντέλα εξασφαλίζουν καλά αποτελέσματα για την μεταφορά εμπορευμάτων, τον χειρισμό υλικών αλλά και άλλου είδους εργασίες.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία