BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Το νέο της κατάστημα στην Ορεστιάδα εγκαινίασε η Χίγκας ΑΒΕΕ

Τα επίσημα εγκαίνια πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο 12 Ιανουαρίου παρουσία του υπεύθυνου του υποκαταστήματος κ. Χριστόδουλου Σιαντίδη και άλλων μεγάλων στελεχών της εταιρείας, με επικεφαλής τον Διευθύνοντα Σύμβουλο κ. Γιάννη Χίγκα.

xigas_orestiada_site

Βασίλης Σοφός

216
0

Το νέο της υποκατάστημα εγκαινίασε στην Ορεστιάδα η εταιρεία Γεωργοτεχνική Γ. Χίγκας ΑΒΒΕ, επίσημος εισαγωγέας των γεωργικών μηχανημάτων και τρακτέρ Claas αλλά και άλλων εταιρειών του αγροτικού κλάδου.

Το υποκατάστημα της Ορεστιάδας είναι το δεύτερο του ομίλου Χίγκα, μετά από αυτό της Λάρισας που εγκαινιάστηκε πριν δύο χρόνια, με την εταιρεία να δηλώνει ότι σχεδιάζει την επόμενη κίνησή της, στα πλαίσια του προγράμματος ανάπτυξης που υλοποιεί την τελευταία πενταετία.



Μεταξύ των άλλων, την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Ορεστιάδας κ. Βασίλειος Μαυρίδης και ο Πρόεδρος του Εμπορικού Επιμελητηρίου Έβρου και υποψήφιος Περιφερειάρχης Ανατ. Μακεδονίας και Θράκης κ. Χριστόδουλος Τοψίδης. Στην εκδήλωση ήταν παρόντα και πολλά στελέχη της εταιρείας, με επικεφαλής τον Διευθύνοντα Σύμβουλο κ. Γιάννη Χίγκα, ο οποίος από κοινού με τον Δήμαρχο της πόλης έκανε την καθιερωμένη κοπή της κορδέλας των εγκαινίων.



Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά την μεγάλη σειρά μηχανημάτων της εταιρίας, που διαθέτει τόσο η Claas όσο και οι υπόλοιπες επώνυμες μάρκες που αντιπροσωπεύει ο όμιλος. Τη τελευταία λεπτομέρεια για την υποδοχή και φιλοξενία των επισκεπτών την ανέλαβε ο υπεύθυνος του υποκαταστήματος κ. Χριστόδουλος Σιαντίδης και η οικογένειά του.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία