BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Βραβεία σε καταρτισμένους αντιπροσώπους από Claas

H εταιρεία έκανε την καθιερωμένη «στέψη» με κριτήρια την εξειδίκευση και τις υψηλές πωλήσεις.

award_1

Βασίλης Σοφός

6
0

Αντιπροσώπους με υψηλή κατάρτιση αλλά που έχουν κάνει και καλές πωλήσεις βράβευσε η Claas στην Αγγλία και την Ιρλανδία. Οι βραβεύσεις έγιναν στο εργοστάσιο Le Mans της Γαλλίας και οι αντιπρόσωποι επισκέφτηκαν παράλληλα και το κέντρο δοκιμών της κατασκευάστριας. Τα βραβεία ήταν τρία, ένα «Platinum Dealer Excellence Awards» και δύο «Gold Dealer Excellence Awards», που δόθηκαν στους αντιπροσώπους που κατέχουν υψηλή κατάρτιση, προσφέρουν άριστη υποστήριξη σε ανταλλακτικά και υπηρεσίες αλλά κάνουν και καλές πωλήσεις.

Το βραβείο καλύτερων πωλήσεων «Tractor Sales Performance Award» δόθηκε σε έναν έμπορο στην Ιρλανδία για τρίτη χρονιά. Η οικογενειακή επιχείρηση Ashfield & Wilson έκανε τις καλύτερες πωλήσεις σε διάστημα ενός έτους, κερδίζοντας το αντίστοιχο βραβείο.



Το δεύτερο βραβείο, το «Tractor Sales Growth Award» πήγε στον αντιπρόσωπο του οποίου η επιχείρηση πέτυχε τη μεγαλύτερη αύξηση πωλήσεων τρακτέρ. Ο φετινός νικητής είναι η εταιρεία Riverlea, μια επίσης οικογενειακή επιχείρηση που δραστηριοποιείται στη νότια Ουαλία.

Το μεγαλύτερο βραβείο «Excellence Dealer Platinum» δόθηκε στην Claas Eastern που εδρεύει στο Στάνφορντ της Αγγλίας, λειτουργώντας συνολικά 7 καταστήματα και απασχολώντας πάνω από 100 υπαλλήλους.



Τέλος, οι επιχειρήσεις Hamblys(6 καταστήματα) και Rickerby (8 καταστήματα) στέφθηκαν νικητές κερδίζοντας τα βραβεία «Gold Dealer Excellence Awards»

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία