BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Γκατζετάκι της Quicke για παλιότερους φορτωτές

Η συσκευή τοποθετείται στην καμπίνα του τρακτέρ και φέρνει νέες δυνατότητες σε παλαιότερους φορτωτές κατασκευής από το 2005 μέχρι το 2017.

quicke_3_3

Βασίλης Σοφός

27
0

Διαθέσιμο για εγκατάσταση και σε άλλους φορτωτές εκτός από τους δικούς της έκανε η Quicke το σύγχρονο συνοδευτικό γκατζετάκι της, το οποίο μπορεί να «ζυγίσει» φορτίο και να αποθηκεύσει στη μνήμη του ποικίλα στοιχεία.

Όπως αναφέρει μάλιστα η εταιρεία, το Q-companion μπορεί να λειτουργήσει με πολλούς επώνυμους αλλά παλαιότερους φορτωτές της αγοράς και πιο συγκεκριμένα με μοντέλα κατασκευής 2005-2017.



Μέσω μιας ειδικής εφαρμογής με την οποία συνεργάζεται η συσκευή, οι χειριστές τρακτέρ με παλαιότερους φορτωτές μπορούν να ζυγίζουν τα φορτία και να αποθηκεύουν δεδομένα, τα οποία μπορούν να έχουν διαθέσιμα όποτε θέλουν.

«Θέλουμε να δώσουμε λύσεις σε όσο το δυνατόν περισσότερους αγρότες», αναφέρει ο διευθυντής προϊόντος της Quicke Μάγκνους Σάντελ, θέλοντας να εξηγήσει ότι η εγκατάσταση της συσκευής στο τρακτέρ είναι πολύ απλή υπόθεση.

Ουσιαστικά η συσκευή δουλεύει απόλυτα προς όφελος του αγρότη, αφού με τη βοήθειά της μειώνεται ο χρόνος εργασίας φόρτωσης, αυξάνεται η αποδοτικότητα και ο επαγγελματίας έχει πλήρη εικόνα για το υλικό που φορτώνεται στον μπροστινό φορτωτή.

Όλο το κιτ έρχεται σε μια συσκευασία που παρέχει όλα τα απαραίτητα εξαρτήματα για την εγκατάσταση, με την Quicke να λέει ότι η πλήρης εγκατάσταση της συσκευής Q-companion μπορεί να γίνει εύκολα από έναν μηχανικό, ακόμη και από έναν αγρότη.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία