Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Στην απλότητα εστίασε η Krone με το χορτοσυλλέκτη Swadro TC 1250

Το TC 1250 τοποθετείται στην βάση την γκάμας Swadrο, με το πλάτος εργασίας του να ξεκινάει από τα 9,80 μέτρα και να φτάνουν τα 12,5 μέτρα.

maxresdefault__67_

Βασίλης Σοφός

113
0

Χωρίς πολλά ηλεκτρονικά και υψηλές απαιτήσεις ισχύος ξεκινά την εμπορική του πορεία ο νέος χορτοσυλλέκτης της Krone, Swadro TC 1250. Το νέο παρελκόμενο εντάσσεται στα βασικά μοντέλα της γκάμας, φέρει 4 ρότορες και είναι αρκετά απλό στην χρήση, χαρακτηριστικό στο οποίο εστίασε η κατασκευάστρια κατά την ανάπτυξη του TC 1250.

Το υλικό παραδίδεται στο κέντρο, με το TC 1250 να έχει πλάτος εργασίας που κυμαίνεται μεταξύ 9,8 και 12,50 μέτρων ενώ, σύμφωνα με την εταιρεία, δεν απαιτεί ηλεκτρονικά συστήματα για να λειτουργήσει.

Σύμφωνα με την Krone, οι μπροστινοί ρότορες περιστρέφονται γρηγορότερα από τους πίσω, διασφαλίζοντας ότι η καλλιέργεια απλώνεται με μεγάλο εύρος μπροστά από τους πίσω ρότορες. Αυτό φέρνει ως αποτέλεσμα μια ομοιόμορφη θημωνιά με πλάτος 1,40 έως 2,20 μέτρα.

Μπροστινοί και πίσω ρότορες έχουν διαφορετική αρχιτεκτονική και έτσι η διάμετρος του μπροστινού ρότορα είναι 3300 χιλιοστά ενώ το στο πίσω μέρος οι ρότορες έχουν διάμετρο 2960 χιλιοστά. Ακόμη, οι μπροστινοί ρότορες έχουν 11 βραχίονες ενώ οι πίσω 13.

Αξιοσημείωτο χαρακτηριστικό το υδραυλικά προσαρμοζόμενο σύστημα απελευθέρωσης που έχει το μοντέλο TC 1250 στο μπροστινό μέρος. Αυτό ρυθμίζεται με τη βοήθεια μιας βαλβίδας με ένδειξη πίεσης επάνω στο μηχάνημα.

Να σημειώσουμε, τέλος, πως το μηχάνημα, όταν μαζέυεται, έχει πλατος 2,99 μέτρα και το ύψος με τους βραχίονες αδίπλωτους είναι 3,99 μέτρα. Συνολικά Swadro TC 1250 ζυγίζει 4.900 κιλά και χρειάζεται, το ελάχιστο, τρακτέρ 80 ίππων.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία