BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Ένας από τους πρώτους ηλεκτρικούς φορτωτές της κατηγορίας ήρθε από την Kovaco

Ο Elise 900 προσφέρει μέγιστη ικανότητα ανύψωσης 1400 κιλά, με την αυτονομία να αγγίζει τις 8 ώρες συνεχούς λειτουργίας, αμφότερες οι τιμές με την προαιρετική μπαταρία χωρητικότητας 400Ah.

P1000722_0-min-e1564042631786

Βασίλης Σοφός

27
0

Κατασκευασμένος στην Τσεχική Δημοκρατία από την Kovaco Electric, ο Elise 900 είναι ένας από τους πρώτους αμιγώς ηλεκτρικούς φορτωτές του είδους του, με την «βασική» μπαταρία των 240Ah να παρέχει έως και έξι ώρες συνεχούς λειτουργίας με μία φόρτιση.

Η εταιρεία όμως προσφέρει και μία προαιρετική μπαταρία 400Ah που όχι μόνο αυξάνει την αυτονομία σε οκτώ ώρες, αλλά παρέχει μέγιστη ανυψωτική ικανότητα 1400 κιλά (με την βασική μπαταρία η μέγιστη ικανότητα ανύψωσης είναι 900 κιλά). Και οι δύο μπαταρίες μπορούν να φορτιστούν πλήρως σε 3,5 ώρες. Το Elise 900 μπορεί να οδηγηθεί χειροκίνητα από το εσωτερικό της καμπίνας χρησιμοποιώντας τα χειριστήρια.

Εναλλακτικά, παρέχεται στο στάνταρντ εξοπλισμό ένα έξυπνο τηλέφωνο στο οποίο μεταφορτώνεται μια εφαρμογή για εξ αποστάσεως χειρισμό με εμβέλεια έως 15 μέτρα. Αυτό το ίδιο έξυπνο τηλέφωνο λειτουργεί μάλιστα ως «ταμπλό» στην καμπίνα.

Η Kovaco Electric λέει επίσης ότι υπάρχει η επιλογή ενός τηλεχειριστηρίου τύπου «Hiab» που έχει δύο χειριστήρια και οθόνη ελέγχου με ακτίνα λειτουργίας στα 50 μέτρα. Στα κύρια τεχνικά χαρακτηριστικά αξίζει να επισημάνουμε το μεγάλο διάκενο του πλαισίου, ένα υδραυλικά αυτοεπιπεδούμενο σύστημα με αισθητήρες-γυρόμετρα και γωνία κλίσης 47 μοιρών.

Σύμφωνα με την Kovaco Electric, τα λειτουργικά κόστη για το μηχάνημα είναι ελάχιστα, με τη ευρεία γκάμα των εργαλείων ( κάδοι, αρπαγές κ.α.) να κάνουν το μηχάνημα αρκετά ευέλικτο, ενώ ταυτόχρονα διατηρείται το κόστος χαμηλά.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία