BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Το ιδιαίτερο τρακτέρ Reform Metrac H75 pro νικητής στην κατηγορία «Best of Specialized» για το 2022

Στην κατηγορία «Best of Specialized» του διεθνούς θεσμού Tractor of the Yaer, το REFORM Metrac H75 pro επικράτησε και βραβεύτηκε έναντι των άλλων υποψηφίων, με την κριτική επιτροπή να τόνιζει την εξαιρετική ικανότητα κλίσης και την ευελιξία του μοντέλου.

unnamed_54

Βασίλης Σοφός

87
0

Το υψηλό επίπεδο άνεσης και ασφάλειας, η ιδιαίτερη ευελιξία και οι ικανότητες κλίσεις του REFORM Metrac H75 pro έπεισαν την κριτική επιτροπή των 26 ανθρώπων του διαγωνισμού «Tractor of the Year» πως στο μοντέλο πρέπει απονεμηθεί το «Best of Specialized».

Σύγχρονο υδραυλικό σύστημα

Η βάση της αποδεδειγμένης τεχνολογίας ανύψωσης είναι τα υδραυλικά συστήματα εργασίας που εξαρτώνται από το φορτίο. Η ηλεκτροϋδραυλική ανακούφιση προστατεύει το όχημα και τα εξαρτήματα, η υδραυλική απόσβεση κραδασμών εξασφαλίζει μεγαλύτερη άνεση οδήγησης και ομαλή λειτουργία.

Σύστημα προσάρτησης 3 σημείων

Χρησιμοποιώντας το σύστημα προσάρτησης 3 σημείων, τα εργαλεία μπορούν να αλλάξουν γρήγορα και εύκολα. Τα τυποποιημένα σημεία στερέωσης στο μπροστινό και στο πίσω μέρος εξασφαλίζουν την στερέωση και αφαίρεση χωρίς προβλήματα και καθιστούν το νέο Metrac H75 ένα αληθινό ολοκληρωμένο εργαλείο για μια μεγάλη ποικιλία εφαρμογών.



Παράλληλα, η υψηλή απόδοση του ηλεκτροϋδραυλικού PTO με δυνατότητα αλλαγής ισχύος παρέχει δύναμη ακριβώς όταν χρειάζεται ενώ ο αυτόματος έλεγχος εκκίνησης διασφαλίζει την ομαλή εκκίνηση του εξοπλισμού εργασίας.

Βελτιστοποιημένο πλαίσιο εκτός δρόμου

Με την τοποθέτηση του κινητήρα και της καμπίνας στο ύψος του κέντρου βάρους, η καταλληλότητα της σειράς Metrac σε πλαγιές έχει βελτιωθεί ακόμη περισσότερο, λέει η εταιρεία. Επιπλέον, η ταλάντευση του μπροστινού άξονα (έως 15 °) εξασφαλίζει πάντα τη μέγιστη επαφή με το έδαφος. Το πλαίσιο «ακούει» τη τετρακίνηση που επιτρέπει τη μέγιστη μετάδοση ισχύος στο έδαφος χάρη στη βέλτιστη κατανομή των κινητήριων δυνάμεων και στους δύο άξονες.



Όταν το σύστημα διεύθυνσης σε όλους τους τροχούς είναι ενεργοποιημένο, οι μπροστινοί και οι πίσω τροχοί κινούνται ακριβώς στην ίδια τροχιά και έτσι εγγυώνται πρόσφυση χωρίς τάνυση και των 4 τροχών. Τα ηλεκτροϋδραυλικά μπλοκέ διαφορικού μπροστά και πίσω εξασφαλίζουν την καλύτερη πρόσφυση σε δύσκολα εδάφη.

Έξυπνο σύστημα διεύθυνσης σε όλους τους τροχούς

Το βασικό σύστημα διεύθυνσης σε όλους τους τροχούς του νέου Metrac H75 επιτρέπει τη βέλτιστη προσαρμογή στο έδαφος χάρη σε 5 τύπους διεύθυνσης. Διεύθυνση εμπρός, πίσω, σε όλους τους τροχούς και τύπου καβούρι, καθώς και το όφσετ σε όλους τους τροχούς μπορούν εύκολα να αλλάξουν με το πάτημα ενός κουμπιού.

Άνετη καμπίνα οδηγού

Η πρόσφατα σχεδιασμένη καμπίνα οδηγού αποσυνδέθηκε πλήρως μηχανικά από άλλα εξαρτήματα του οχήματος. Αυτό οδηγεί σε πολύ μειωμένο επίπεδο θορύβου και σημαντικά λιγότερους κραδασμούς. Το σύστημα θέρμανσης και κλιματισμού του Metrac H75 επιτρέπει τον αυτόματο έλεγχο της θερμοκρασίας μέσω της οθόνης. Ο καθαρός αέρας αναρροφάται στην αριστερή πλευρά του οχήματος και έτσι μειώνεται το φορτίο σκόνης στο πιλοτήριο. Στο νέο Metrac H75, μπορούν να οριστούν αυτοματοποιημένες διαδικασίες για την ανύψωση και το κατέβασμα των ανυψωτικών.



Με αυτόν τον τρόπο, ο οδηγός ανακουφίζεται και αυξάνεται η άνεση. Χρησιμοποιώντας μια γυάλινη πόρτα, δεν μεγάλωσε η είσοδος, αλλά βελτιώθηκε σημαντικά η ολόπλευρη θέα. Διατίθενται επίσης ένα ανοιγόμενο πίσω παράθυρο και ένας υαλοκαθαριστήρας πίσω παραθύρου.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία