BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Τα νέα αυτοκινούμενα ψεκαστικά τριών εκδόσεων Patriot 50 βάζει η Case στην γκάμα της

Τα τρία μοντέλα -Patriot 3250, 4350 και 4450 - είναι τα νέα αυτοκινούμενα ψεκαστικά του 2022 από την Case, που φέρουν εξαιρετικά παραγωγικό περιβάλλον χειριστή, πλήρη έλεγχο του οχήματος, βελτιωμένες λύσεις συνδεσιμότητας και ενσωματωμένη τεχνολογία ψεκασμού τελευταίας τεχνολογίας.

case-ih-e1637261099212-1

Βασίλης Σοφός

169
0

Η Case IH προσθέτει τα ψεκαστικά της σειράς Patriot 50 στην γκάμα των αυτοκινούμενων μηχανημάτων ψεκασμού, τα οποία, με την χαρακτηριστική σχεδίαση της καμπίνας προς τα εμπρός, του κινητήρα πίσω και την ισχυρή, ανθεκτική μπούμα να συνθέτουν το «Agronomic Design» ως φιλοσοφία της μάρκας. Αυτά τα στοιχεία που επιτρέπουν στους χειριστές να επιτυγχάνουν ακριβή και έγκαιρο ψεκασμό. Για να ανταποκρίνονται στις ανάγκες των σημερινών παραγωγών, τα ψεκαστικά της σειράς Patriot 50 ενσωματώνουν προηγμένες λύσεις τεχνολογίας και συνδεσιμότητας με αξιόπιστο σχεδιασμό.

Βελτιωμένο περιβάλλον καμπίνας με εξαιρετικό έλεγχο για τον χειριστή

Οι παραγωγοί θα παρατηρήσουν πρώτα το τολμηρό, νέο στυλ του μηχανήματα με τα επανασχεδιασμένα μπροστινά και πίσω μέρη. Από το σύστημα ανάρτησης και την άνετη καμπίνα μέχρι την προηγμένη τεχνολογία ψεκασμού και τα χαρακτηριστικά που διευκολύνουν τη συντήρηση, κάθε λεπτομέρεια του ψεκαστικού της σειράς Patriot 50 έχει σχεδιαστεί προσεκτικά για να συμβάλλει στη βελτίωση της παραγωγικότητας του χειριστή, λέει η εταιρεία. Ένα premium περιβάλλον καμπίνας ενσωματώνει τη βραβευμένη σχεδίαση της διάταξης του υποβραχιόνιου MultiControl που χρησιμοποιείται στα τρακτέρ της σειράς Steiger και Magnum, για να αυξήσει την άνεση του χειριστή και να επιτρέψει την απλή λειτουργία.



Επιπλέον, ο χειριστής έχει πάντα τον έλεγχο με τα κοινά χειριστήρια στα χέρια του, χάρη στη λαβή πολλαπλών λειτουργιών. Ένα καινοτόμο σύστημα ανάρτησης με πλαίσιο σύνδεσης 4 ράβδων προσφέρει ανώτερη ποιότητα κύλισης, σταθερότητα και έλεγχο με συνολική διαδρομή 8 ιντσών.



Επιπλέον, οι επιλογές ρύθμισης άξονα επιτρέπουν στον χειριστή να συμμορφώνει γρήγορα και εύκολα το πλάτος της διαδρομής του άξονα με τις συνθήκες και το έδαφος. Με δύο προσαρμόσιμες οθόνες — το Advanced Farming Systems (AFS) Pro 1200 και το Viper 4+ — οι χειριστές έχουν τον έλεγχο οχημάτων και προϊόντων. Η οθόνη AFS Pro 1200 προσφέρει πλήρη παρακολούθηση και έλεγχο του πλαισίου, ενώ το Viper 4+ προσφέρει βελτιωμένες λύσεις αυτόματης καθοδήγησης.

Ανθεκτικοί βραχίονες ψεκασμού και προηγμένη τεχνολογία ψεκασμού

Κατασκευασμένοι με στιβαρά υλικά, οι βραχίονες ψεκασμού της σειράς Patriot 50 διατίθενται σε επιλογές πλάτους από 60/90 έως 69/135 πόδια. Ο σχεδιασμός της ανάρτησης της μπούμας παράλληλης σύνδεσης παρέχει μια σταθερή πλατφόρμα για εφαρμογή προϊόντος, ακόμη και σε δύσκολες συνθήκες.



Παράλληλα, τα ψεκαστικά Patriot 50 μπορούν να εξοπλιστούν με την προαιρετική προηγμένη τεχνολογία ψεκασμού AIM Command FLEX II, η οποία ενσωματώνει έλεγχο ενεργοποίησης/απενεργοποίησης μεμονωμένου ακροφυσίου για να διασφαλίσει την ακρίβεια και την αποτελεσματικότητα της εφαρμογής. Αυτή η καινοτόμος τεχνολογία βελτιστοποιεί τους ρυθμούς εφαρμογής και τα μεγέθη σταγονιδίων για συνεπή εφαρμογή, ανεξάρτητα από την ταχύτητα και τις συνθήκες εδάφους.

Λύσεις συνδεσιμότητας για την επίτευξη της απόλυτης αποτελεσματικότητας

Κάθε ψεκαστικό της σειράς Patriot 50 είναι έτοιμο για καθοδήγηση και με το AFS Connect και το Raven Slingshot, οι χειριστές έχουν τη συνδεσιμότητα, την καθοδήγηση, τα δεδομένα και τις λύσεις παρακολούθησης που χρειάζονται για να μεγιστοποιήσουν την παραγωγικότητα.



Τα μοντέλα Patriot 50 συνοδεύονται από πενταετή συνδρομή στην πύλη διαχείρισης AFS Connect, επιτρέποντας στους παραγωγούς να δημιουργούν συνταγές, να οπτικοποιούν δεδομένα και να παρακολουθούν μηχανήματα, όλα σε ένα μέρος. Και με τις επιλογές καθοδήγησης RS1 ή SC1, οι χρήστες μπορούν να επωφεληθούν από μια πενταετή συνδρομή στο Slingshot Gold Package.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία