BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Με απόδοση αυτοκινούμενου και ευελιξία αναρτώμενου το UF 2002 της Amazone

Η νέα μπροστινής τοποθέτησης δεξαμενή που λανσάρει η εταιρεία φιλοξενεί 1500 λίτρα, που σε συνδυασμό με το πίσω αναρτώμενο ψεκαστικό η χωρητικότητα συνολικά φτάνει τα 3500 λίτρα.

mountable-field-sprayers-uf-2002-18--amazone_3___1_

Βασίλης Σοφός

169
0

Την εναλλακτική λύση προσφέρει η Amazone με την προσθήκη στην γκάμα της νέας μπροστινής τοποθέτησης δεξαμενής FT 1502. Σύμφωνα με την εταιρεία, με την μπροστινή δεξαμενή FT1502, η χωρητικότητα του δοχείου του αναρτώμενου ψεκαστικού UF 02 μπορεί εύκολα να επεκταθεί κατά 1.500 λίτρα και αυτό γιατί το UF 2002, σε συνδυασμό με τη νέα δεξαμενή FT 1502 έχουν συνολική χωρητικότητα 3.500 λίτρα.



Το προαιρετικό FlowControl + και ο συμπαγής σχεδιασμός καθιστούν την μπροστινή δεξαμενή ιδανική λύση για την επέκταση της χωρητικότητας του UF 02. Είναι αυτονόητο πως ο συμπαγής αναρτώμενος εξοπλισμός έχει πολλά πλεονεκτήματα κατά τη μεταφορά και αυτό ήταν ο κύριος στόχος της Amazone, πέρα από την επέκταση της χωρητικότητας. Ο καλός σχεδιασμός των δεξαμενών προσφέρει την απαραίτητη άνεση κατά την οδήγηση σε στενούς δρόμους ενώ, όπως τονίζει η Amazone, τηρεί όλα τα νέα ευρωπαϊκά πρότυπα ασφαλείας κατά την κυκλοφορία.

Έλεγχος ροής και σύστημα διαχείρισης πλήρωσης

Το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό της δεξαμενής FT 1502 είναι η πλήρης ενσωμάτωσή στο ήδη τοποθετημένο ψεκαστικό χρησιμοποιώντας το σύστημα ελέγχου ροής και του συστήματος διαχείρισης πλήρωσης μέσω τερματικού ISOBUS.

Δύο ηλεκτρονικοί αισθητήρες στάθμης είναι τοποθετημένοι στην μπροστινή και στην πίσω δεξαμενή και τροφοδοτούνται από μία πρόσθετη αντλία 150 λίτρων/λεπτό. Ο ρυθμός μεταφοράς σε κάθε κατεύθυνση φτάνει μέχρι τα 200 λίτρα/λεπτό, με την διαδικασία να είναι συνεχόμενη, εξασφαλίζοντας ότι ανάμιξη είναι πάντα η ιδανική. Επιπλέον, το τερματικό ISOBUS ελέγχει αυτόματα το κύκλωμα υγρού, έτσι ώστε η κατανομή βάρους να διατηρείται πάντοτε στο βέλτιστο επίπεδο, χωρίς να εμποδίζεται η πρόωρη μείωση του φορτίου στον μπροστινό άξονα.



Από την άλλη πλευρά, το σύστημα FlowControl + εξασφαλίζει ότι και οι δύο δεξαμενές γεμίζουν αυτόματα κατά τη διάρκεια της διαδικασίας πλήρωσης και εκκενώνονται κατά τη διάρκεια της διαδικασίας ψεκασμού. Στο τέλος βέβαια αμφότερες καθαρίζονται.

Ο χειροκίνητος έλεγχος καθιστά επίσης δυνατή την απενεργοποίηση της αυτόματης λειτουργίας FlowControl + και συνεπώς η μπροστινή δεξαμενή μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο για τη μεταφορά επιπλέον νερού έκπλυσης ή χρησιμοποιήσιμου νερού για μεταγενέστερο ψεκασμό. Ο συνδυασμός του ψεκαστικού UF 2002 με τη δεξαμενή FT 1502 στο τρακτέρ με χωρητικότητα έως και 3.500 λίτρα μπορεί να αποτελέσει μια ενδιαφέρουσα εναλλακτική λύση έναντι ενός αυτοκινούμενου ψεκαστικού.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία