
Σκοπός της εταιρείας είναι να προσφέρει στους πελάτες της, σε συνεργασία με την τράπεζα, τη δυνατότητα χρηματοδότησης για την αγορά καινούριου μηχανολογικού εξοπλισμού με ευνοϊκούς όρους δανείου και άλλα σημαντικά πλεονεκτήματα όπως προνομιακή τιμολόγηση, αποπληρωμή σύμφωνα με την εποχικότητα των εισπράξεων του πελάτη, απλή διαδικασία για την προώθηση του αιτήματος χρηματοδότησης, κ.α..
Η εταιρεία «ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΤΣΑΡΟΣ Α.Ε.Τ.Β.Ε.» από το 1974 που ιδρύθηκε, έχει διαγράψει μία επιτυχημένη πορεία στο χώρο των γεωργικών μηχανημάτων.
Για πάνω από 40 χρόνια αντιπροσωπεύει στην Ελλάδα τα τρακτέρ του Ιταλικού εργοστασίου ANTONIO CARRARO, του Νο 1 κατασκευαστή συμπαγών τρακτέρ για εξειδικευμένες καλλιέργειες, ιδανικά για δενδροκαλλιέργειες, αμπέλια και θερμοκήπια. Παράλληλα αντιπροσωπεύει και μηχανήματα άλλων κατασκευαστών παρελκομένων, BARGAM – OMA (καταστροφείς, ψεκαστικά, θειωτήρες), SICMA (φρέζες) – CM (ανυψωτικά μηχανήματα), BERARDINUCCI (δονητικά για ελιές, αμυγδαλιές, καρυδιές, φυστικιές κα.) παρέχοντας στον επαγγελματία αγρότη ολοκληρωμένες λύσεις για κάθε καλλιέργεια και υποστήριξη μετά την πώληση.
Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στην εταιρεία «ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΤΣΑΡΟΣ Α.Ε.Τ.Β.Ε» στο τηλέφωνο 2310 723 793 ή στο Περίπτερο 13, Stand 10 κατά τη διάρκεια της 29ης AGROTICA (20 – 23 Οκτωβρίου 2022) και στο τηλέφωνο της τράπεζας «EUROBANK Α.Ε.» 210 95 55 222.