BACK TO
TOP
Profi

Κατασκευασµένο από αγρότες για αγρότες

Ακρίβεια, ευκολία και αποτελεσµατικότητα λέει η Kverneland πως προσφέρει στον ψεκασµό η σειρά iXtrack T η οποία κατασκευάστηκε µε έµφαση το µικρό, χαµηλό και στιβαρό πλαίσιο σε συνδυασµό µε σύγχρονα ηλεκτρονικά συστήµατα.

Kverneland

Γιώργος Κοντονής

14
0

Η Kverneland παρουσιάζει την σειρά Τ στα συρόµενα ψεκαστικά, εξασφαλίζοντας ακρίβεια, ευκολία και αποτελεσµατικότητα. Η σειρά iXtrack T κατασκευάστηκε µε έµφαση το µικρό, χαµηλό και στιβαρό πλαίσιο σε συνδυασµό µε ευφυή ηλεκτρονικά, εύκολα ως προς την χρήση τους. Η σειρά Τ διατίθεται σε χωρητικότητες από 2.600 έως 4.600 λίτρων και ράµπες ψεκασµού από σίδερο ή αλουµίνιο 18 έως 40 µέτρων. Οι ράµπες διπλώνουν πάνω από τον δεξαµενή µε το νέο σχεδιασµό, διατηρώντας το κέντρο βάρους χαµηλά κατά τη διάρκεια της µεταφοράς. Η κεντρική δοκός εξασφαλίσει εύκολη στροφή στο κεφαλάρι, υψηλότερες ταχύτητες εργασίας και ασφαλή µεταφορά. Η θέση των δεξαµενών, των εύκαµπτων σωλήνων και των βαλβίδων είναι τέτοια ώστε να ελαχιστοποιείται το υγρό ανάπαυσης.


Ευελιξία και σταθερότητα

Με γωνία διεύθυνσης τις 320 και ακτίνα στροφής τα 3,6 µέτρα η σειρά Τ διαθέτει ευελιξία και σταθερότητα. Επιπλέον, το ενιαίο κεντρικό πλαίσιο µε τους παραλληλόγραµµους βραχίονες, δηµιουργούν χώρο για ελαστικά µε µεγάλο ύψος, εξασφαλίζοντας µέγιστες δυνατότητες στροφής σε κλειστές γωνίες, ακόµα και µε ελαστικά 1,5 µέτρων. Εξοπλισµένη µε ανάρτηση και ευελιξία στην ράµπα ψεκασµού, ο σχεδιασµός του παραλληλόγραµµου προσφέρει σταθερότητα και εξισορρόπηση στον βραχίονα ώστε να µην υπάρχει απόκλιση στο ύψος ψεκασµού. Η συµβατότητα προτύπου ISOBUS, διευκολύνει την λειτουργία του µε την εγκατάσταση και την χρήση πρόσθετου λογισµικού. Τα χειριστήρια ISOMATCH Tellus Go, PRO ή οποιοδήποτε άλλο πιστοποιηµένο τερµατικό AEF σε συνδυασµό µε το λογισµικό iXspray προσφέρουν ευκολία στην χειριστή. Επιπλέον η επιλογή Ergodrive για τη διαχείριση του µηχανήµατος στα κεφαλάρια, αποτελεί στάνταρ επιλογή: Εισαγωγή στη λειτουργία κεφαλαριού: Σταµάτηµα ψεκασµού, ενεργοποίηση του συστήµατος διεύθυνσης και ανύψωση βραχίονα, πιέζοντας ένα µόνο κουµπί.

Εισαγωγή στη λειτουργία χωραφιού: Ξεκινήστε τον ψεκασµό, απενεργοποιήστε το σύστηµα διεύθυνσης, ρίξτε το βραχίονα όταν εισέρχεστε στο πεδίο πιέζοντας ένα µόνο κουµπί.

Συνοψίζοντας τα κύρια πλεονεκτήµατα για την σειρά iXtrack T σύµφωνα µε την Kverneland είναι:

■Σταθερότητα.

■Ευκολία στην χρήση.

■Ακρίβεια στον ψεκασµό.

■Ευφυή ηλεκτρονικά.

■∆ιαχείριση ψεκαστικού υγρού.

Παράλληλα το µηχάνηµα µπορεί να εξοπλιστεί µε τεχνολογία iXclean Pro ή iXclean Comfort. Η τεχνολογία iXclean γενικά εµποδίζει τα µη καλοδεχούµενα υπολείµµατα να διαχέονται στο περιβάλλον και εξασφαλίζει ένα καθαρό εργασιακό περιβάλλον για τον αγρότη. Η σειρά iXtrack T είναι εξοπλισµένη µε τη γέµιση γραµµή ψεκασµού και σύστηµα καθαρισµού ENFO. Η γραµµή ψεκασµού γεµίζει µέχρι το όριο και καθαρίζεται µετά τον ψεκασµό κάθε τµήµατος. Ακόµα το εναποµείναν υγρό στη δεξαµενή και στο σύστηµα διαλύεται και εφαρµόζεται στο χωράφι. Με αυτόν τον τρόπο, το εναποµείναν υγρό εµποδίζεται από το να εισέρθει αν δεν το θέλει ο χειριστής στο περιβάλλον.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία