BACK TO
TOP
Θεσμικά

Ανοίγουν προοπτικές διασύνδεσης του ΟΠΕΚΕΠΕ με την ΑΑΔΕ

Η διερεύνηση της δυνατότητας διασύνδεσης των πληροφοριακών συστημάτων του ΟΠΕΚΕΠΕ και της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων απασχολεί το τελευταίο διάστημα τις διοικήσεις των δύο φορέων.

opekepe_aade

7
2

Στο πλαίσιο ενεργειών για την αναβάθμιση της λειτουργίας των υπηρεσιών του Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε., πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 31 Ιουλίου στην Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων, συνάντηση εργασίας μεταξύ του Προέδρου του Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε. Δρ. Γρηγόριου Βάρρα, του Αντιπροέδρου του Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε. κ. Πέτρου Τζαβέλλα και του Διοικητή της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων κ. Γιώργου Πιτσιλή.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΟΠΕΚΕΠΕ, αντικείμενο της συνάντησης αποτέλεσε η διερεύνηση της δυνατότητας διασύνδεσης των πληροφοριακών συστημάτων των δύο φορέων με σκοπό την βελτιστοποίηση των παρεχόμενων από τον Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε. υπηρεσιών.

Σχόλια (2)
Προσθήκη σχολίου

05-08-2020 12:41Καλλιεργητής γης.

Δηλαδή έχουμε 2020 και μιλάμε για τα αυτονόητα. Υπηρεσίες του κράτους σου ζητούν εν μέσω κορονοιου χαρτιά από άλλη υπηρεσία του κράτους,σε ταλαιπωρούν και σου ζητούν ένα σωρό χαρτιά, παρόλο που μπορεί να ζητηθεί με ένα τηλεφώνημα, και απλά να παραδοθεί με ένα eMail....... Φτάνει πια. Αγρότες είμαστε και μας κάνατε λογιστές και γραμματείς!!!

Απάντηση

04-08-2020 10:23Γιώργος

Η πιο άχρηστη διοίκηση που έχει περάσει ποτέ απο τον ΟΠΕΚΕΠΕ. Δυστυχώς...

Απάντηση
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

Ροή Ειδήσεων

Ροή Ειδήσεων Προγράμματα Πληρωμές