Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Ζωϊκό Κεφάλαιο

Νέο περιστροφικό αρμεκτήριο στη γκάμα προϊόντων της Milkplan

Το νέο MP Rotary S&G είναι ένα προϊόν που προστέθηκε στη γκάμα της Milkplan για να εξυπηρετήσει τις ανάγκες όλων των μεσαίων και μεγάλων μονάδων αιγοπροβάτων.

2222_5

241
0

Πρόκειται για περιστροφικό αρμεκτήριο, με εργονομικό σχεδιασμό. Η γαλβανιζέ εν θερμώ κατασκευή διασφαλίζει τη μέγιστη αντοχή των υλικών με ελάχιστες απαιτήσεις συντήρησης. 

Ανταποκρίνεται σε όλες τις απαιτήσεις των σύγχρονων εγκαταστάσεων. Με το MP Rotary S&G ο κτηνοτρόφος είναι σίγουρος για την ασφάλεια των ζώων με την ομαλή και χωρίς άγχος είσοδο και έξοδο τους στο αρμεκτήριο. Το σιλό τροφοδόσίας, η αυτόματη διανομή τροφής και η ρυθμιζόμενη ταχύτητα περιστροφής καθιστούν τη διαδικασία αρμεγής απλή και εύκολη με μειωμένους χρόνους και απασχολούμενο προσωπικό. Ο ενσωματωμένος πίνακας αυτόματου ελέγχου παλμοδοτών και πλύσης, Armektron Ultra, παρέχει εύκολη διαχείριση για τα βέλτιστα αποτελέσματα σε αρμεγή και πλύση.

Λίγο πριν το κλείσιμο του α’ τριμήνου 2021, εγκαταστάθηκε ήδη το πρώτο περιστροφικό αρμεκτήριο MP Rotary S&G στην κτηνοτροφική μονάδα Γιώτσα, στην Ελασσόνα. Η μονάδα σήμερα αποτελείται από 2000 πρόβατα και με το MP Rotary δίνεται η δυνατότητα αρμεγής 700-800 ζώων/ώρα με μόλις 2 αρμεκτές. Επιπροσθέτως ολοκληρώθηκε και η εγκατάσταση 2 ταινιών τροφής 60μ και 16 ανοξείδωτες ποτίστρες. Η εμπειρία και η τεχνογνωσία της Milkplan δίνει τη δυνατότητα προσαρμοσμένων κατασκευών στις ανάγκες της κάθε μονάδας.

Η Milkplan δραστηριοποιείται στην κατασκευή και εμπορία αρμεκτικών συστημάτων, κτηνοτροφικού εξοπλισμού, δεξαμενών ψύξης, μεταφοράς και επεξεργασίας γάλακτος. Πρόκειται για μία ελληνική εταιρεία με έντονη εξαγωγική δραστηριότητα, άμεσα συνδεδεμένη με την παροχή υψηλής ποιότητας προϊόντων και υπηρεσιών. Η αξιοπιστία της και η εξυπηρέτηση των πελατών είναι παράγοντες που καθορίζουν την προτίμηση του κλάδου. Παρέχει λύσεις για κάθε είδους έργο, ανταποκρίνεται άμεσα στις απαιτήσεις και υλοποιεί τις εργασίες εξατομικευμένα και με τις απαραίτητες προσαρμογές.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία